Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Active sync

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    Mam dotaz jak muzu instalovat program na kartu,potreboval bych instalovat primo do urcite slozky napr.sd card mnou vytvorena slozka"programy".Doted jsem shanel informace na vasem vebu,bud jsem slepy nebo ....ale nikde jsem to nenasel.Prosim o radu,mam na sve sd karte totalni zmatek a potreboval bych to procistit.Diky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Určitě jsi špatně hledal. Buď je nějaká utilitka v sekci freeware nebo je nějaký návod nebo odkaz v diskuzích. URČITĚ! Někomu jsem posílal odkaz, ale jen to najít. Podívám se až najdu, dám sem odkaz. Pokud budeš rychlejší, daj sem odkaz ty.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    stale hledam,,diky:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Dokonce i s doporucenim ce4you je to napriklad programek cabinst,ktery dela presne to, co chces, tedy nainstaluje tam, kam mu zadas
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    jsou ale programy ktery se instalujuji prez aktive sync a oto mne prave jde!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Možná to jde i jinak, ale zatím jsem našel jen toto:

    1. Vyhledejte v registru klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\Microsoft Application Installer

    2. Změňte hodnotu fAskDest na 1.

    3. Změna je okamžitá.

    Je to v registrech, tak raději optrně.

    Doporučuji nainstalovat PHM RegEdit nebo i jiný z této nabídky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    No si super hned to vyzkousim a dam vedet,ale asi az kolem pate.Ted jedu do rajchu neco utratit,tak zatim a diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hlavne taky v AS na PC vypnout automatickou instalaci do defaultniho adresare...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    tak jsem prijel z rajchu a hned vyzkousel tu zmenu v registrech a zatim nic ale ted jeste musim zkontrolovat to co mi psal beecher a pak dam vedet:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    Tak nevim jestli delam chybu ale kdyz chci instalovat nejaky program a chtel bych ho ulozit na sd kartu do adresare treba soft,porad mi to jen nabizi moznost ulozit na sd kartu ale nevim jak se dostat prave k te slozce soft,at jsem udelal zmenu v registru a upravu v AS jak bylo popsano porad nic.Prosi jak na to jsem beznadejne nasr.chtel jsem si udelat poradek na karte a ted uz steky nevidim
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To, kam se to pak nainstaluje, se pak nastavuje na PDAcku...
    Zkusil bych jeste nedavat v AS na PC instalaci na kartu, ale normalne do defaultu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    Vyzkousim,snad to bude ok:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Po těchto změnách se v AS nic neobjeví. Teprve až po instalaci na cihle vyskočí okno, kde si nastavíš kam to chceš.)
    Jo a ještě jeden poznatek. Po této úpravě registrů už je jedno co nastavíš v AS. To okno vyskočí vždy a vždy se to dá změnit.:yes:
    Edit: ... a než jsem to stačil nadatlovat, tak mě Beecher předběh.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    Tak velka vyhra,vsem diky uz je to OK OK:yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od daww
    ...tak mě Beecher předběh...
    Platis pivo...
    Citace Původně odesláno od simir
    ...vsem diky...
    No, nemas zac... Kam ti mam poslat cislo konta?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Active Sync 4,5 CPU
    Od x-internetak v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2007, 02:26
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 07:39
  3. Jak na Active Sync 4.1
    Od billykid_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-04-2006, 08:51
  4. Active Sync 2 MDA na 2 PC jak na to
    Od Kuk_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 09:55
  5. Active Sync
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 19:11