Jako kdybych to porad nerikal, volat, volat, volat... :sarcastic:
Jako kdybych to porad nerikal, volat, volat, volat... :sarcastic:
Beechere, diky za prispevek
Od pondeli volam a mailuju, denne cca 3x.
Ano, mam ve vzduchu 23000,- a radost nikde...
Tak jsem vcera nedelal nic jineho, nez telefonoval, mailoval, zvysoval hlas a dokonce to zkousel pres flirt... noooo a dnes v 10:00... mi pristal balik ve firme na recepci, tak ze konecne mohu temerr zarvat jupiiiiiiiii!!!
X51v = to je jak presednout z sdi na tdi 81kw s chipem na 97 ..
No vida...
Mohli by jste mi poradit kde se dá koupit v ČR Dell Axim x51v na splátky?
V CR tezko protoze Dell prodava na primo a za hotove, popr. fakturu. Bohuzel:no:
Ale neni snad problem si vyridit spotrebitelsky uver...![]()
ked mas znameho v dell tak on moze cez zamestnanecky nakupPůvodně odesláno od Getman
![]()
V sobotu som si cez dell.cz objednal x51v, viem ze je asi este skoro ale nikto sa mi neoziva ziadny email o potvrdeni objednavky , nebodaj faktura so zakaznickym cislom aby som aspon vedel kde sa moj dellik nachadza. Problem je ten ze ho potrebujem poslat na slovensko , snazim sa s nimi skontaktovat ale ak chcem poslat e-mail tam mi treba zakaznicke cislo , a neviem ako je to z volanim mimo republiky... este je to len treti den co som si ho objednal a uz sa neviem dockatno ale kedze nas strankach je napisane ze vyystavenie faktury trva 3 dni a kym mi pride 10-25 dni!!! tak to sa asi este nacakam
(
:
existuje tusim aj cislo na slovensko![]()
to si mi pomohol :? hladal som a nasiel som telefonne cisla ale vsetky iba v CZ, nevies ake su slovenske? nasiel som aj toto:Původně odesláno od duuri
Miroslav Řezníček
Sales Manager pro Slovenskou republiku
Dell Computer spol. s r.o.
V Parku 2294/4, 148 00 Praha 4 Chodov
phone: +420 225 372 711
fax: +420 225 372 714
www.dell.cz
ale nezda sa mi zeby to bolo cislo na slovenskoops:
maybe hned hore![]()
http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/topics/general/cz_Kontakty?c=cz&l=cs&s=bsd&~lt=popup
oni ti uz pomozu
Please potrebujem rychlo informaciu. Je tu nejaky slovak ,ktory ma dell x51v? ak ano ako , a kde ho kupil? cez dell.cz? pretoze im cely den volam a nikto nezdviha,a nikde sa nemozem dozvediet ci posielaju tovar aj na Slovensko.:
Dneska je v CR statni svatek...![]()
jj, to jsou ti dva...
Jinak jsem si s nimi přes prodloužený weekend opět ověřil, jak je Eurotel (či vlastně již O2) geni(t)ální firma...
Mám od nich CDMA kartu UBIQUAM, abych se mohl na cestách připojovat přes VPN do práce. Začátkem září jsem byl v Jeseníkách, karta ani ťuk, při spuštění patřičného programu to psalo "Karta se inicializuje" a to bylo všechno...
Teď jsem se k naprosto stejné zkušenosti dopracoval na Lipně. Errortel v těch místech prostě nemá pro CDMA pokrytí, a karta, místo co by oznámila něco jako "nemám signál", se pokouší pořád inicializovat...
BTW je opravdu vynikající, že Errortel má signálem CDMA pokryté mé bydliště a pracoviště, kde mám pro připojení k dispozici ještě x dalších způsobů. Alespoň že mu jinde funguje zoufale pomalé a nekřesťansky drahé GPRS...