a sakra,me to jde nejakym jinym smerem,
23.11 Raheen
24.11 Tilburg
to je myslim Holandsko,no potes...
tak jedem kluci,jedem
a sakra,me to jde nejakym jinym smerem,
23.11 Raheen
24.11 Tilburg
to je myslim Holandsko,no potes...
tak jedem kluci,jedem
Kde (u koho) jsi to nakupoval?
bezna cesta, u vsech znamych v okoli,kteri kupovali X51v to slo pres tyhle depa....Původně odesláno od iron side
Super, prave jsem se dozvedel pricinu zpozdeni v mojem pripade - delli uctarna zapomnela rict skladu, ze faktura je uz 14 dni zaplacena. Takze pdacko lezi uz pres tyden v Praze a ceka se na nic. Ufff :-(
Uz nikdy nereknu, ze v nasi firme mame binec v uctarne, protoze ve srovnani s timhle jsme super hyper OK v lajne.![]()
tak uz toho krasavce mam doma,ted testuju a musim rici ,je to bomba.Mel jsem HP4700 a Dell x50v a tento kousek se zatim projevuje moc dobre.:yes:
Hlavne si nezapomenout zmenit podpis...![]()
![]()
Původně odesláno od iron side
Ja platil novyho Axima 22/11 a vcera mi dorazil, jde to pres Tilburg, tam to melo byt 28/11, akorat mi to kreteni neoznamili, podle me je nejvetsi problem v ceske casti cesty, no tech 8 dny od zaplaceni me prekvapilo, akorat tu neni v nabidce pri registraci, myslim X51v
Jj, jak jsem tu uz nekde psal. Ceskej dell zanedbal fakt, ze jsem jim zaplatil obratem, takze zasilka pres tyden cekala, nez jsem ztratil trpelivost a zacal patrat. Je fakt ze pak velice ochotne poslali messengera a za dve hodiny od stiznosti balik dorazil...
Kolik pls vás stálo poštovný z USA ,prosím? A z odkud jste to objednávali(nebo kde se to dá objednat?)
klasika,na Dell.cz![]()
Tam je to drahé :$: ,a nějaký americký e-obchod dovážící do ČR krom ebay.com
jsi-li zakatnik eurotelu a mas benefit kartu,dostanes slevu a jsi-li jeste platce dph,dostanes cenu temer stejnou jako v USA.
Dell.com prodava zakaznikum z USA, Dell.cz zakaznikum z CR.
A nebo jeste Expansys za nejakych +- 14000 Kc.
Ale to jsem jiz davno psal nekolikrat...![]()
Jak že to je s tím Befitem ?
Skuste kolegu z fora, Prochaine. Mam x51v od neho a som max. spokojny![]()