Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: DeviceID

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Chteli bychom Vas poprosit o pomoc: mame podezreni, ze na PDA znacky Toshiba nepujde spustit nas software. Protoze ale zadne PDA toshiba nemame, potrebujeme, zda by jste na Vasem PDA mohli zkusit pustit prilozeny programek a napsat nam typ Vaseho PDA, operacniho systemu a vysledek, ktery se zobrazi v okne.

    Program se musi nakopirovat kamkoliv do PDA a spustit, pokud je vse ok, zobrazi se vyrobni cislo Vaseho zarizeni, v opacnem pripade se zobrazi zprava, ze nelze nalzezt DeviceID.

    Dekujeme predem za Vasi pomoc

    Radek Prokes
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    4

    Takze mne to funguje a mam toshibu e800 wm2003se, ale ukazuje iba 20 miestny udaj (zhodujuci sa), ale pri regi. softwaru mam zareg. az 32 miestny udaj u vyrobcu softu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    20 miestny udaj = vyrobni cislo PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od beecher
    20 miestny udaj = vyrobni cislo PDA
    OK to sa nehadam, ale co tych dalsich 12 znakov, to je co? (mam oficialne zareg. jeden software a tam mam az 32 miestne cislo, pod ktorym ma eviduju)

    Da sa toto ID PDAcka zmenit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    DeviceID je vetsinou pouze soucast (zakodovano do) registracniho kodu, stejne jak je tomu v pripade Dynavixu...

    Ne, nelze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    289

    Zajímavé by to pro nás bylo ještě u starších modelů. (Jde o test možnosti odemknout mapu pro Vaše PDA v navigačním softwaru.)

    Děkujeme za pomoc.

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DeviceID
    Od Telematix Software v sekci Dell
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-06-2005, 16:45
  2. Změna DeviceID po flašování
    Od David_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-12-2004, 13:44