Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Irda

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    no ja obrazky uz mam dokonce jsem zjistil co je tam za opto clen, bohuzel se mi nejspise statickou elektrinou odpravil vystup na display takze ma jornada ukazuje krasne oranzove pozadi, jinak vse funguje.


    Sem smutnej.....

    Snehulak


    EDIT:
    Pokračování diskuze Nefunkcni IrDAnajdete zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Jo, to nepotesi
    Sly by ty informace nejak poslat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Tak zatim ti poslilam obrazek kde najdes, teda mel bys najit odpor kterej napaji iinfra(nejspis TX) je to ten v cervenem krouzku v tom zelenem opravdu nic neni.
    Jestli ho tam nemas(cervenej) tak se ho pokus najit v jornade me se to poprve podarilo napodruhe sem ho nenasel a jornadu dojebal peclivejsim zkoumanim. Nejdrive bych ale nenasilne zkusil jestli infra vysila a to digitalnim fotakem nebo digitalni kamerou tak ze se podivas na cidlo v dobe kdy by mel vysilat.(uvidis blikajici bile svetlo)

    Hodnotu odporu ti poslu asi vecer nepamatuju si ji z hlavy ale je to par ohmu, priletovat ho tam neni az takova hracka ale jestli mas dobrou mikropajku tak to zvladnes. V zadnem pripade ale neletuj trafo pajkou nebo dopadnes jak ja!! (a to sem nic neletoval)


    http://www.volny.cz/adlabac/jornada_irda.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Diky, o vikendu se na to mrknu, snad se to povede.
    Dalsi problem, na ktery jsem nedavno prisel, je, ze mi nejak piska display. Neda se s tim neco delat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    jo to si myslim je normalni jev alespon u me taky trochu vrnel ale jak ho umlcit tak to nevim.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    ok, zatim diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    Hele tak shodou okolnosti najdes podrobne info a reseni zde:

    http://www.hpcfactor.com/forums/foru...d=1470&posts=5

    Snehulak
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. IrDA
    Od MegaHu v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-10-2005, 18:16
  2. IRDA
    Od Cassius4 v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 08:30
  3. Irda
    Od samsanek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 17:12
  4. 6210 a E-15 cez IRDA
    Od sklbr v sekci Zařízení typu Palm-size PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-03-2004, 07:47