Slape nekomu s MDA Compactem tahle GPSka?
http://www.smartmaps.cz/sm_gps.html
Jestli ano bude kompatibilni se vsemi programy?
Sorry jsem dost amater v teto oblasti.
Slape nekomu s MDA Compactem tahle GPSka?
http://www.smartmaps.cz/sm_gps.html
Jestli ano bude kompatibilni se vsemi programy?
Sorry jsem dost amater v teto oblasti.
S touto GPS nemam zkusenosti, ale myslim, ze se s Compactem nemusite nekompatibilit obavat.Původně odesláno od anicka.balounova
S Holux 230 se spojil bez zavahania vsechny aplikace v nem bezi.
Bluetooth jako bluetooth a NMEA protokol podporuji take vsechny GPS...
Nemyslím si že máš pravdu.. Viz. například tato diskuse..:? Už jsme minimálně tři lidé kteří s tou rádoby "100% funkční" GPS měli tu čest..Původně odesláno od RStein
Tak to jsou neprijemne problemy - ja jsem vychazel z toho, jak bezproblemove se Compact chova pri jakemkoli BT pripojeni ve srovnani s MDA II. Nebyla to jen vada konkretniho kusu GPS?Původně odesláno od Miloš Strouhal
a nejen s GPS, treba je problem i s HP klavesnici
A jeste pro jistotu dodam, ze Compact nebyl preflashovan. IMHO si tim clovek zpusobi vzdy vice problemu...
Skoda, ze nasi operatori kaslou na ofic. upgrady, ale to uz je OT
verze 1.01 to nedelaPůvodně odesláno od RStein
Prepinanim BT modu myslite On/Off/Discoverable nebo komunikaci s ruznymi zarizenimi?Původně odesláno od hybo
BT je neustale v ON modu.
No, nechci moc zasahovat, ale BT se svymi par miliampery je na PDAcku v porovnani s ostatnimi komponentami skoro ten nejmensi zrout energie, takze jeho vypinani a zapinani nic neresi, akorat si clovek pridelava starosti...
Když už se diskuze vychýlila tímto směrem, vem to čert. ale proč furt blbnete s těmi citacemi příspěvku jež máte přímo před tím svým?.. :sarcastic: Čemu to pomůže? Akorát se tím ta diskuze objemem protáhne na dvojnásobnou velikost, a bude méně přehledná..
Vaše diskuze je skutečně fundovaná a při jejím pročítání se mnohé dovím.
Myslím si však, že se Anička ptala na něco kapku jiného. Ale jinak, nevíte někdo, kde a za jaké peníze se dá tato GPS-ka pořídit? Byl jsem dnes v prodejně SUNNYSOFTU v OD Kotva, mají jich tam ve vitríně šest. Nepodařilo se nám však zjistit cenu, snad kolem 3 350,- Kč /zřejmě s DPH/, je to prý náhrada za jakýsi dřívější "ajtek", takže asi tolik. A to jsem jel z Děčína.
Jo, tech 3320 Kc je cena s DPH, viz web Sunnysoftu...
No a AH Mobile ji ma za 2970,- Kc s DPH zde...![]()
Díky všem co se neodchýlili od tématu a reagovali na můj dotaz.
FW nemám přeflashovanou tak snad to nebude dělat problémy.
Budu ji kupovat od AHmobile za 2.900,- s DPH.
ps: velice mne na teto GPS laka tech 16kanalu. Kdyz jsem projizdela ostatni konkurencni GPSky v teto cenove kategorii tak vsechny (i drazsi) meli pouze 12 kanalu.