Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nastavení Avantgo

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Mám problém s nastavením Avantgo pod ActiveSync 4.0. Instalace proběhne vpořádku, ale když se podívám do Activesync nastavení, tak ikonka Avantgo se objeví sice vpořádku, ale když si dám settings, tak tam žádný profil nemám (myšleno - žádná adresa sync.avantgo.com:80 se nikde neobjeví, ato ani při manuálním zadání se neuloží)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00071025_avantgo_OX8N.jpg 
Zobrazení: 42 
Velikost: 86.6 KB 
ID: 2254  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    sice ho jiz dlouho neuzivam, ale jemozne, ze je to hcyba AS4, dyt jeste ani neni standardne dostupna (jen pro vyvojare..)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    je to možné, problém je ten, že když chci nainstalovat předchozí verzi activesync, tak se mi vytvoří ikonka Active Sync vpravo dole na liště (jako obvykle), když připojím PPC tak se rozsvítí zeleně jako že je vše připojeno a synchronizuje (jako obvykle). Nelze mi však poklepáním na ikonku okno Active Sync "maximalizovat". Nemohu tak měnit parametry co chci synchronizovat apod..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zkus odintalit, pak rucne smazat adresar v program files a stejne tak i polozky v registru..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Co jsem se dočetl na různých diskuzních serverech, tak Avantgo pod Activesync 4 dělá problém i jiným uživatelům (nestahuje kanály). Navíc odinstalace a reinstalace na starší verzi Activesync je dost problém (mě se to zatím nepodařilo). Mohu-li radit, neinstalujte zatím Activesync 4! Předejdete řadě problémů!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    Přesně toto se povedlo i u mne. Protože jsem chtěl nadále používat synchronizaci přes WiFi - to AS4.0 neumožňuje!!, tak jsem provedl odinstalaci a pokusil se nainstalovat AS3.8. Dopadlo to nakonec tak, že jsem musel udělat totál obnovu XP + SP2 jinak AS nefungoval!!!! A zatím podle jiné diskuze se nikomu nepovedlo AS4.0 regulérně odinstalovat!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Ani tak, jak jsem psal? Vim, neni to regulerni, ale jde to, alespon pokud se pamatuje, nemel jsem s tim problem, ale je pravda, ze ta verze byla jina, nez to, co je ted k stahnuti...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    Ono je to už tak před cca měsícem - hned jak se AS4.0 objevil na fóru. Po hodinovém snažení prostě "bouchly saze" - akorát jsem si zkontroloval zda mám zálohu a pak následovalo jen format c: a ENTER. a to s velkým zadostiučiněním. Byl jsem tak vytočenej a tak jsem pospíchal to znovu zprovoznit (potřeboval jsem něco z programu odladit a tedy potřeboval spojení mezi PDA a PC), že jsem nikam na fóra nekoukal - asi ke své škodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AvantGo
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 10:12
  2. AvantGo - Jak vám šlape???
    Od v sekci Zařízení typu Palm-size PC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-10-2004, 08:45
  3. CE4 You a AvantGo
    Od Madfather_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-09-2003, 16:54
  4. AvantGO a ce4you
    Od Majky_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-04-2002, 09:48