Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 39

Téma: mda III FUNGUJE mi wireless modem prez bluetooth :)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    proste to funguje:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nevěřim, chci to vidět na vlastní oči!
    Ps: Kolik desítek vteřin to vydrží než se to připojení rozpadne?..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    dneska sem to zkusil poprve ve skole.. a byly to ctyry pripojeni vzdycky tak pul hodky, no kamos se chtel podivat na naky pekny stranky kdyz mam ted data nonstop :sarcastic: je to v poho beha to fajn, rad ti to nekdy predvedu.. mam origos rom od eurotelu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No, hlavně bys to měl předvést té hromadě lidí kterým to již mnoho měsíců nefunguje.. A také technikům u Eurotelu a u T-mobilu, kteří jsou už smířeni s tím, že BlueTooth modem u tohoto zařízení prostě nefunguje..
    Btw, jaké zařízení jsi na internet pomocí BlueTooth modemu MDA III připojoval? Notebook? A jaký BlueTooth máš v tom notebooku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ja wim je to diwny ze to maka ale proste to jede, pripojuju na to ipaq 2210, notebook zkusim zitra, pujcil sem kamosovi btoes od msi.. jinak mam rom 1.22 a radio 1.06, dystak udelam video jak to prenasi prez bluetooth a hned to uvidej vsichni.. aby se to pripojilo tak je potreba nejsdriv byt pripojen na gprs a pak se teprve pripojovat jinak to nekdy hlasi ze modem je obsazen..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ty jsi fakt moula, viď... :sarcastic: Achjoooo, nikdo se tu nikdy nebavil o nefunkčnosti připojení PDA na internet přes BT modem u MDA III ! ! ! Tady jde o notebook a o PC a o jejich připojení na internet pomocí BT modemu v MDA III ! ! ! Máš to tu popsané minimálně v deseti různých diskuzích, které jsi minimálně dvakrát již četl, vzhledem k tomu, že už tu nějakou dobu přispíváš, a navíc jsi již několik týdnů majitelem MDA III které ti prodal muj známej.. No nic, zase je venku další kachna, že já vůl jsem se vůbec namáhal na ni reagovat.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    zamknout a hned
    mimo jine, uz asi 2 mesice si z Eurotel dopisuji (doporucene) o teto funkcnosti nefunkcnosti....ale jedine reseni je jim XDA III odnest do prodejny a reklamovat....
    btw: vsimli jste si, ze ET uz XDA 3 doprodava a v oficialni nabidce uz ho nema?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od Stheepan
    btw: vsimli jste si, ze ET uz XDA 3 doprodava a v oficialni nabidce uz ho nema?
    Radši.. Asi se našlo více takových ochotných dopisovatelů jako jsi Ty.. A možná také Eurotel chystá do prodeje nějaké jiné "dělo".. Docela by mne zajímalo jaké..když MDA IV je v nedohlednu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    hej hej a jakej je problem a rozdil mezi pripojeni notebooku a pda prez bt modem oba prez at prikazy vsechno stejny ne..?


    p.s. no 16no....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od aaischa
    jakej je problem a rozdil mezi pripojeni notebooku a pda prez bt modem oba prez at prikazy vsechno stejny ne..?
    to poznáš zítra..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, ve Windows pro PC a Windows Mobile jsou implementace Dial-Upu trochu rozdilne, viz ma zkusenost s Motorolou MPx220, kde je problem opacny (BT dial-up nefunguje z PDA, ale z NB ano)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    Tak abyste mi verili ze to chodi.. i na notebooku tak prikladam video, proste to funguje jak sem rek... pokud se to nevejde (ma to 6.6MB) tak to dam jinam a dodam odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    sem de maz 5mb takze uz to hazim na svuj web a zachvilku sem hodim link.. chvilku strpenicka :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Tak kde je ten link ?? Čekám a čekám a chci to vidět. Sám jsem se pokoušel to uchodit s NTB i s hx4700 a kdybych si nohy vykloubil, tak se mi to nepovedlo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    uz to mam predstav si uploadovat 6MB prez gprs... tak je to teda : http://ajlyk.wz.cz/download/MOV07050.MPG musi ten link chodit... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MDAIII, Eurotel Dataphone3 Bluetooth Wireless Modem
    Od jabba v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-09-2006, 12:39
  2. windows me a mda III wireless modem prez ir..jak?
    Od aaischa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 12:08
  3. MDA3 Wireless Modem pře Bluetooth nikomu nefunguje
    Od karlic_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-02-2005, 16:53