Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Mizeni pluginu na DNES obrazovce. (MDAc)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Zdravim, mam nasledujici problem.
    Pluginy jako AgileMes a nektere dalsi me "poblikavaji"a to tak ze kdyz je zarizeni v klidu, nebo vypnu nejakou aplikaci a dostanu se na DNES tak neni videt. Musim stisknout klavesu dolu nebo nahoru a objevi se.
    Pluginy jako BatMemTime nebo cLuncher nejsou videt vubec, pritom na ne tam mezera je (mozna se pletu a mezera neni, ted si nejsu uplne jisty)

    Mam MDAc a moje verze jsou
    ROM 1.01.00 WWE
    Radio 1.00.10
    ExtROM 1.01.131 WWE

    Moc bych byl vdecny kdyby jste me pomohli :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    znama chyba, novej SP udajne tohle resi, ale zda se, ze nebude pro PE zarizeni, je to hlavne, kdyz plugin neni dobre napsan pro SE...treba proto nemuzu uzivat muj oblibenej tAgenda 1.1 a verze 1.2 je "v planu" jiz snad pul roku :? mozna to dela jeden "spatnej" plugin a ostatni to neustoji...jake tam vsechny mas?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    210

    Stejný problém ... BatMemTime a cLaunch zlobí a nezobrazují se korektně na today ... zůstane po nich pouze volný pruh, když se vypne nějaká náročná aplikace ...
    To "poblikávání" se u mě neprojevuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od hybo
    novej SP udajne tohle resi
    Premyslim co by to ten SP mohl byt :-) napovezte mi pls :-)
    Citace Původně odesláno od hybo
    jake tam vsechny mas?
    Pouzimvam :
    Zpravy, Kalendar, Upominky, SPB Plus 2.5, Agile Mess, GPRS Monitor 2.3, System Informant.
    Ale kdyz jsem ty pluginy jako BatMemTime a cLaunch testoval tak jsem tam mel jen standarti (prvni 3 pluginy)
    Zrovna tyhle me 2 oblibene pluginy jsem v nove verzi ktera by fungovala nenasel :-(

    Jeste me napada, co pouzivate na MDAc za task manager?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od Tissi
    Stejný problém ... BatMemTime a cLaunch zlobí a nezobrazují se korektně na today ... zůstane po nich pouze volný pruh, když se vypne nějaká náročná aplikace ...
    To "poblikávání" se u mě neprojevuje.
    A co pouzivas jako nahradu techto pluginu? Poraqd nejsem spokojenej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    SP = Service Pack, stejně jako u PC..
    Citace Původně odesláno od blackdot
    A co pouzivas jako nahradu techto pluginu? Poraqd nejsem spokojenej...
    Osobně doporučuji TodaysInfo, jednoduchý freeware a neblbne..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    SP = Service Pack, stejně jako u PC..
    Ha tak to me u PPC opravdu nenapadlo :-) A kde by se dal sehnat? Docela by se hodil :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od blackdot
    A kde by se dal sehnat?
    V novych ROMkach...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ad Blackdot
    Nechápu, proč používáš cLaunch a BatMemTime, když tam máš SPB+ ? Většinu funkcí tam máš minimálně 2x, tak je možné, že to systém nestíhá zobrazovat nebo, že so to nějak mezi sebou "pere". Oba výše jmenované jsem radil Tissi, protože vím, že min.2 lidem na MDAC fungují. Na baterii možno ještě doporučit PowerStatus a místo task managera PocketNav. Také TodaysInfo myslím není zlý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Oki :-) ja mam ROM 1.01.00
    Muze my nekdo potvrdit, jestli mu to s jakoukoliv novou funguje lepe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Ad Blackdot
    Nechápu, proč používáš cLaunch a BatMemTime, když tam máš SPB+ ? Většinu funkcí tam máš minimálně 2x, tak je možné, že to systém nestíhá zobrazovat nebo, že so to nějak mezi sebou "pere".
    Mno jasne ze jsem to zkousel i do citeho zarizeni jen s timto pluginem a take nic :-/
    SPB + se me na mereni pameti a baterky opravdu nelibi. Asi jsem moc velky puntickar, ale neco tipu TodaysInfo pouzivam a zatim spokojenost. Jen byl jsem zvykli na BMT :-)
    Diky za tipy, hned to odzkousim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od blackdot
    Oki :-) ja mam ROM 1.01.00
    Muze my nekdo potvrdit, jestli mu to s jakoukoliv novou funguje lepe?
    Potvrzuji že nefunguje. Obecně se dá říci, že upgradování ROM u Compacta zatím příliš pozitiv nepřináší..
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Hodiny na obrazovce Dnes
    Od Martincca_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 14:18
  2. Zobrazení aktuální polohy na obrazovce dnes
    Od detepak v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 10:23
  3. MDA II - Zobrazení nepřijatých hovorů na obrazovce dnes
    Od birkoff_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-05-2004, 09:50
  4. Aplikace na obrazovce DNES
    Od Banana_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2004, 06:32