Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: USB klávesnice u aceru n30

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    3

    Koupil jsem si USB klávesnici Genius KB-06XE a když ji připojím k pda naběhne mi okno "Unidentified USB device" Enter the name of the device driver for this
    device.For information, see the device manufacturer's documentation.
    Když tam napíšu jméno klávesnice nic to neudělá.
    nevíte jak tento problém vyřešit?Vím že jste o této klávesnici už něco psali takže problém vklávesnici asi nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Pozri si diskusiu acer n30 usb host asi 3 stránka,potom zoznam usb zariadení

    potom si pozri verziu ROM či máš v 1.00.17
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    3

    Ten článek sem si přečetl a mám ROM verzi 1.00.03.Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tak tady pomůže přehrání verze ROM, zahledej v diskuzi o Aceru N30 je to tam popsáno do detailu a pokud by si se na to necítil tak jedině poslat do servisu ale to se bez něj budeš muset dooost dlouho obejít, to je holt nevýhoda Aceru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Jen pro uklidneni,ja mam presne tu samou klavesnici a facha zcela perfektne..tedy pro uplnost s InterWrite 8.6..pak jdou presne i ceske znaky.. jedine,co mi nefunguje je klavesa CTRL,coz zneprijemnuje prepinani klavesnic,na ktere zde vsichni radi CTRL+SHIFT,ovsem o tom si zatim mohu nechat jen zdat :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od xkovi
    Jen pro uklidneni,ja mam presne tu samou klavesnici a facha zcela perfektne..tedy pro uplnost s InterWrite 8.6..pak jdou presne i ceske znaky.. jedine,co mi nefunguje je klavesa CTRL,coz zneprijemnuje prepinani klavesnic,na ktere zde vsichni radi CTRL+SHIFT,ovsem o tom si zatim mohu nechat jen zdat :sarcastic:
    Som v diskusii v tematte Acer N30 USB HOST v zneni:

    Zdravim, konecne som sa zaregistroval a po rocnom pouzivani ACERu N30 by som sa rad zapojil do debaty. Na uvod dotaz, precital som si celu tuto temu, ale zatial som nespojazdnil slovenske prostredie klavesnice Labtec, ktora fachci OK cez USB HUB,hoci mnohi to uz rozbehli.Mozte pomoct? Skusam aj mys, po doladeni hadam doplnim dalsi typ do zoznamu.

    Je mozne pomoct tiez?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Záloha Aceru n50
    Od t-alva v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-09-2012, 13:40
  2. klavesnice k aceru n50 premium
    Od ladin2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-09-2006, 07:14
  3. Dosah BT u Aceru n30
    Od Red Dwarf_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-09-2006, 14:42
  4. Servis u Aceru
    Od drakulaj v sekci Acer
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 05-05-2005, 11:45