Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: MeteoTV

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    ZDE je tisková zpráva o MeteoTV, něco je i na stránkách meteopress.cz, adresa pro Windows Media je http://www.meteotv.cz/meteotv.asx, mám to na MDA2 a zatím to jede docela plynule, otestujte na jiných cihlách...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak mě to přes SonyEriccson Z 600 - BT - HP iPAQ 4150 a GPRS T-Mobile nejde. Ale vypadá to na nějakou blbost. Kouknu na stránky výrobce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Potvrdzujem na Looxovi,176x130,38 kbps,cez v551,BT,EDGE.


    len je to prtave v RealVGA
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak se mi to povedlo. Když je někdo a pro oči nevidí. Windows Media Player ne IE je třeba. Tak to běží přes GPRS v pohodě. Pokud nedám načítat více stránek ani obraz "neškube". Jediná výtka. Zvuk je při plné hlasitosti dost potichu, skoro na samé hranici slyšitelnosti a to i v tiché místnosti. Jedině použít sluchátka, která nemám po ruce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    No, podle mne se to teprve učí, jak to obsluhovat , díval jsem se na to i na PC a ten zvukař to nezvládá ... rosnička byla slyšet dobře a pán z meteo ústavu skoro vůbec, někdo si tam odkašlal, ale nebyl to nikdo v záběru atd. ... ale rosnička je v duchu tradice dobře vybavená ...
    Jo a ta adresa se musí skutečně zadat ve Windows Media, pokud jsem ji zadal v IE, tak se zobrazí text *.asx, ale obraz ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jarouši HELP. Budu chvíli velbloud (na lamu mám o 1 až 2 hrby víc ) Nemám z videi a přehrávání zkušenosti. Tedy budu líný něco zkoušet a hledat a zeptám se:
    1. Nejde mi to dát do full screen módu. Tedy obraz skočí na šířku, ale velikost zůstane stejně malá. Dle jejich webu by to mělo jít. Dělá to i Tobě?
    2. Jde použít nějaký zoom? Písmenka jsou při střední a menší velikosti skoro nečitelná.
    3 . Jde použít jiný přehrávač? Beta player atp.?
    Zkoušel jsem v nastavení dávat různé rychlosti připojení, ale na obraze jsem rozdíl neviděl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Jó chlapče, tak to pláčeš na špatném hrobě, jsem také jen uživatel, snad na to zareaguje někdo zkušenější a poradí nám ... jinak jsem na tom s laborováním úplně stejně, tzn. žádná možná změna velikosti atd.
    Vrátím se k tomu zvuku, resp. k hlasitosti. Doprovodná hudba a mluvené upoutávky jsou dobré, ale studio, to je asi problém na jejich straně, někdo slyšet je, někdo velice slabě...
    Jó a nevymlouvej se na malá a nečitelná písmenka, ty jsi určitě více zvědavej na tu vybavenou rosničku .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Na hx4700 ve VGA rezimu jen male okenko... Jinak to jede. (BT na PC, dale pak Wi-Fi do netu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    S tou velikostí asi nic neudělmáme, díval jsem se do vlastností a jak píše olcit výše, přijímáme to jen ve velikosti 176/130 při 38 kbps ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Jarouš
    Vrátím se k tomu zvuku, resp. k hlasitosti. Doprovodná hudba a mluvené upoutávky jsou dobré, ale studio, to je asi problém na jejich straně, někdo slyšet je, někdo velice slabě...
    Jó a nevymlouvej se na malá a nečitelná písmenka, ty jsi určitě více zvědavej na tu vybavenou rosničku .
    1. Zvuk mám hodně potichu pořád.
    2. Když jsem psal předcházející příspěvěk jsem ještě nevěděl, že tam nějaké rosničky jsou. Byl tam jen ropušák RNDr. Pavlík. A tak půlka textu je malá a tedy na PDA skoro nečitelná. Bohužel.
    Zítra nebo pozítří půjdu asi marodit, tak vyzkouším i jiné přehrávače, ale myslím, že Beta Player tam nemá místo pro vepsání web.adresy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Citace Původně odesláno od Jarouš
    S tou velikostí asi nic neudělmáme, díval jsem se do vlastností a jak píše olcit výše, přijímáme to jen ve velikosti 176/130 při 38 kbps ....
    Mohlo by to jit prece nastavit. Na PC mi to jede 384x288 pri 444kb/s. Ale jak? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení