Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Propojení N35 a digi foťáku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    Muže mi někdo poradit, zda je možné propojit N35 s digi foťákem a stáhnout fotky do N35 a nasledně třeba odeslat emailem.... Děkuji za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Je to možné, ale záleží na ROMce Tvého Aceru a druhu foťáku více na:http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=5383
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    hej ale n30 má usb host a n35 nie na to pozor
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    Takže to není možné??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Vhledem k tomu jak už napsal freeman že N35 nemám USB host tak to nepůjde USB host má jen N30/50 (teda samozřejmě z Acerů)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    27

    Taky jsem to řešil a jediná možnost je, mít foťák na SD kartu. Pak už stačí jen vložit kartu z digiťáku do aceru
    Sám mám foťák s X kartou, takže mám smůlu , ale prej jsou snad nějaké redukce či co....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    66

    zajimalo by me jestli to je jen neuvedena vlastnost. si myslim, ze hardware by mel byt stejny + modul gps - modul BT, pokus pripojite kabel s usb hostem k n35 treba to fungovat bude. Mam pocit ze neco podobneho jsme zkouseli s kabelem n30 u FSloox410 a behalo to. nicmene uz je to minimalne rok tak si nejsem uplne jistej
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od skautik
    zajimalo by me jestli to je jen neuvedena vlastnost. si myslim, ze hardware by mel byt stejny + modul gps - modul BT, pokus pripojite kabel s usb hostem k n35 treba to fungovat bude. Mam pocit ze neco podobneho jsme zkouseli s kabelem n30 u FSloox410 a behalo to. nicmene uz je to minimalne rok tak si nejsem uplne jistej
    Jojo, tohle jsem uz taky nekde psal, taky si myslim, ze by to mohlo fungovat. Chtelo by to vyzkouset.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. USB kabel od fotaku pro MDA
    Od DavidFawn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-11-2005, 12:13
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-10-2005, 17:15
  3. Digi foťák k iPAQu
    Od Bronajzzz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-01-2003, 18:55
  4. digi fotak
    Od najko v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-07-2002, 13:43