Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 68

Téma: Pocket Informant 2005 Release 2 (6.1.0.308) v češtině

  1. #1

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem dneska zaregistroval novou verzi tohoto programu. Hned po ránu jsem byl docela pracovitý a tak vám nabízím lokalizaci do češtiny. Bohužel je tato lokalizace výhradně pro QVGA zařízení, tak se někteří uživatelé VGA zařízení nedivte, že vám to zmenšilo ikony. Pro VGA zařízení bude vydána lokalizace během dnešního dne.

  2. #2

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pro majitele VGA zařízení je tady připravena ke stažení také lokalizace. Bohužel jsem toto netestoval a tak to berte trochu s rezervou.
    Byl bych rád, kdyby tu někdo napsal zkušenosti s funkčností této lokalizace.



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    to byl fofr :yes: :yes:

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Tak jsem počeštil, ale některé ikonky se nezobrazují. Taky koukám na verzi a mám 6.1.0. 0336.

  5. #5

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od macula
    Tak jsem počeštil, ale některé ikonky se nezobrazují. Taky koukám na verzi a mám 6.1.0. 0336.
    To je můj překlep za který se omlouvám. Lokalizace je samozřejně zpracována na verzi 6.1.0.338.
    Možná by bylo dobrá specifikaovat v jaké verzi se ty ikonky neobjevují QVGA nebo VGA. A také by bylo dobré napsat které ikonky abych se na to mohl trošku podívat.

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Je to verze QVGA.

    1. po spuštění dole nad panelem - 5 z leva
    2. po spuštění nahoře - 3 z prava

    3. když kliknu na nový (v kalendáři) - 1, 2 a 6 z leva
    4. když kliknu na nový (v poznámkách) - 1 z leva
    5. když kliknu na nový (v úkolech) - 1, 2 a 5 z leva
    6. když kliknu na nový (v kontaktech) - 4 a 5 z leva

    A bude to už dnééés?

  7. #7

    haj haj je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Protože se vyskytla v lokalizaci nějaká chybička, tak tady ji máte novou. Jednalo se o chybu zobrazování některých ikon viz předchozí přízpěvek.
    Tak teda stahujte opravenou verzi pro PDA QVGA.
    U VGA verze lokalizace se mi nikdo neozval, tak předpokládám, že tam se tato chyba asi neprojevuje (aspoň doufám, protože to je docela magořina lokalizovat).



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    155

    Dobrý den,
    čeština nainstalována do VGA LOOX 718 a jako vždy :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
    Díky moc

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    105

    Tak to zkusím asi po páty tentokrát v této nejnovější diskusi. Mate někdo PI na MDA. Nějak mi nechodí přímé vytočení čísla z kontaktů PI stisknutím zelenýho telefonku tak jak to funguje u standardních kontaktů. Musím joypadem najet na jméno, stisknout střed, najet na číslo které chci točit a znovu střed. Pak teprve telefon začne vytáčet. Vyhledání čísla pomocí joypadu je sice proti originál kontaktům výrazně rychlejší ale to vytočení mne štve. Přes zelený tlačítko se bohužel vytočí poslední volaný číslo a ne kontakt z PI a už se mi to jednou málem vymstilo. Mám někde něco špatně nastaveno nebo je to prostě vlastnost PI.

    Dík

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Ne, je to tak nastavený. Pokud nepoužíváš dodatečný SW, tak se, myslím, ani nedají "telefonní" tlačítka přeprogramovat.
    Na MDAC se z PI vytáčí stejně.

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    105

    Dík. Tak to je jediná chybička na kráse. V originálních kontaktech si právě najedeš na patřičnej kontakt a zeleným telefonkem jej vytočíš. Teda vytočíš to číslo u kontaktu, který máš aktivní.

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Informace:
    Po nainstalování PI2005 včetně češtiny a po provedení SR (z jiných důvodů) došlo ke zneviditelnění portu SD karty. CF normálně viděl. Ke zprovoznění pomohl jenom kompletní HR. Nevylučuji moji chybu, ale protože jsem nic jiného nepřidával, je předpoklad problému v PI2005. Týká se HP4700.



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od vicovm
    Informace:
    Po nainstalování PI2005 včetně češtiny a po provedení SR (z jiných důvodů) došlo ke zneviditelnění portu SD karty. CF normálně viděl. Ke zprovoznění pomohl jenom kompletní HR. Nevylučuji moji chybu, ale protože jsem nic jiného nepřidával, je předpoklad problému v PI2005. Týká se HP4700.
    Nema nahodou 4700 PI v ROM? To by mel byt ten problem. Upgradovat se musi "o fous jinak" )

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od jumbo
    Citace Původně odesláno od vicovm
    Informace:
    Po nainstalování PI2005 včetně češtiny a po provedení SR (z jiných důvodů) došlo ke zneviditelnění portu SD karty. CF normálně viděl. Ke zprovoznění pomohl jenom kompletní HR. Nevylučuji moji chybu, ale protože jsem nic jiného nepřidával, je předpoklad problému v PI2005. Týká se HP4700.
    Nema nahodou 4700 PI v ROM? To by mel byt ten problem. Ugradovat se musi "o fous jinak" )
    Mam HP 4700 a tudiz Pocket Informant jiz predinstalovany ,lze nahrat cestinu ,nebo jak provedu upgrade ?

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od jumbo
    Nema nahodou 4700 PI v ROM? To by mel byt ten problem. Upgradovat se musi "o fous jinak" )
    A jak teda upgradovat? Please, Help me;-)

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pocket Informant 2005 R3
    Od Shanti v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 22-10-2006, 14:09
  2. Pocket Informant 5.61 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 18-10-2006, 11:21
  3. Pocket Informant 2005 R4 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-12-2005, 06:55
  4. Nová verze Pocket Informant 2005 Release 2
    Od macula_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-06-2005, 16:02
  5. Pocket Informant 2005 v češtině
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 11-06-2005, 08:16