Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: dotaz pro majitele - uživatele LOOX 600

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    35

    Dobrý den, dobrý člověče, funguje Vám někomu internet explorer přes infra a mobilní telefon ?? Mně se to jen připojí, ale žádnou stránku to nenajde. Předem díky za poznatky. MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Jaky mas telefon? Pres ktereho operatora se pripojujes? Zkontroluj si nastaveni DNS a proxy serveru.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Dovolim si pripomenour velice casty problem - zkuste spustit welcome.exe z adresare Windows... Nikdo nevi PROC, ale problem s IE to nekdy vyresi...[:O]
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    35

    Siemens S35, T-,obile, DNS je správně 64.141.0.1 a ...2. Jaký telefon a providera používáš Ty - pokud to funguje (a to i s nainstalovanou češtinou LENg) jsem ohoten přjít na jiného providera. Díky MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Eurotel, Ericsson T39, CSD i GPRS bezi OK (IrDA i BT), LEng nainstalovan samozrejme mam :-)

    Jak jsem psal, zkus se podivat na nastaveni proxy a pokud je zapla, zkus ji vypnout.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Jsem u Eurotelu a také mně to funguje normálně. DNS=160.218.10.201 a ALT DNS=194.228.2.1. Je zapotřebí mít nevyplněné položky AREA a COUNTRY tak, aby např. v modemu (pro GPRS) bylo číslo ve formátu +0 *99# a při vytáčení se objevilo jen *99# (to znamená v DIALING LOCATIONS /PATTERNS napsat všude „G“.
    Na druhou stranu nejsem schopen LOOX synchronizovat přes ActiveSync a Bluetooth s desktopem pomocí modulu MITSUMI, což u Ipaqu 3870 nebyl žádný problém. Odporně zelené kolečko se sice roztočí, ale po chvíli hlásí potřebu disconnectnout port. Jsem sice laik, ale je mi podezřelé, že v MS ActiveSyncu na LOOXu se neobjevuje žádný Bluetooth port, který by šlo nastavit, jak tomu bylo u Ipaqu.
    A aby nebylo dost všeho, na LOOX nejde nainstalovat F-Secure FileCrypto, který se k němu dodává jako přidaný SW. Na Ipaqu taky chodil bez problému…. Stejně tak LOOX hlásí chybu nedostatku paměti při tisku přes jediný freewarový tiskový program „HP mobile printing“, ačkoli Ipaq na něm tiskne jak vzteklý…..
    Ach jo, zlatý Ipaq…….. a to nemluvím o chvějícím se obrazu mrňavého displaye….. asi jsem při té výměně šlápl do …… (nemohu pokračovat, tady je tuším nějaký limit na určitá slova).
    P@vle, možná jste měl v té Vaší recenzi na LOOX nechápavé mamlasy, jako jsem já, varovat důrazněji…
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Guest

    Omlouvám se vám, že téměř zneužívám vašeho příspěvku o LOOXU ale zaujal mne z hladiska mého nového iPaqu 3870. Zmiňoval jste se, že vám chodilo bluetooth spojení mezi 3870 a PC s ActiveSync bez problému. Mohu vás trochu "zneužít" a vyzvědět jaké jste měl nastavení? Já to nemohu rozchodit. Mám však jiný BT USB adaptér - od firmy i-Tec (Dongle). Přesto, že se počítače "vidí, nemohu ani přenášet soubory, natožto se příhlásit k internetu.(Mám internet na kabelové síti).
    Děkuji za radu.
    S pozdravem Hubik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    P@vle, možná jste měl v té Vaší recenzi na LOOX nechápavé mamlasy, jako jsem já, varovat důrazněji…
    [] Jsem rad, ze moje recenze nekdo cte[] Ja osobne se cim dal tim vic presvedcuji, ze se sice posledni dobou objevilo plno novych produktu, ale iPAQ ma proste vice jak tri roky vyvoje k dobru, coz je pri temer totoznych HW parametrech rozhodujici...

    V kazdem pripade - nainstaloval jste na LOOXe EUU 3? Pry to plno veci resi, predevsim ten klepajici se displej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    a mam pocit, ze pro BT sync musite mit z WWW stazenej Plugfree pro PC, nebo tak neco. A stejne to nakonec asi nupjde jak by melo, mam pocit, ze BT v Looxu taky neni uplne 100% kompatibilni, stejne jako jejich telefon, ktere pro loox nakonec ani nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Stejne jako jejich telefon, ktere pro loox nakonec ani nebude.
    Jo, tak to pokladam za podpasovku, BIG podpasovku... Sice prej budou nabizet CF kartu od Audiovoxu, ale i tak je to docela nepekne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    no nazval by som to aj inak. myslim, ze okrem 2 slotov bola toto druha a posledna vyhoda oproti napr. ipaqu. a to s tou kartou ? len ich snaha zachranit to, tu kartu si moze kupi kazdy aj bez siemensu. aj tak stojim za svojim, ze je to poriadny krap (nic v zlom :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Vážení kolegové,

    děkuji za projevené soucítění s nešťastným majitelem Looxu. P@vle díky, ta aktualizace s EUU pomohla, obraz se přestal chvět a je možné nainstalovat F-Secure FileCrypto. Naopak se objevila nová závada, patrně jako důsledek provedeného flashnutí, že ve většině případů se musí provádět softreset opakovaně, protože náběh do systému po prvním zamrzne.

    Hybo, prosím Vás nevíte, na které stránce by se mohl ten, jak jsem pochopil, nový Plugfree nacházet? Já to zkoušel i na stránkách Rappore Technology a nic jsem nenalezl.

    Jinak bych se chtěl ještě zeptat, zda někdo z vás nemá zkušenosti s komunikací Looxu a PC, zejména přes ActiveSync pomocí Wi-Fi spojení. Po svých marných pokusech s Bluetoothem hledám alternativní řešení. Doma se mi totiž začínají hromadit nepoužitelné BT komponenty asi jako horníci v Cimrmanově dole.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    takze za me. tady je ten download, jenze jak jsem se prave dozvedel, BT na looxu udajne chodi jen s NTB Siemens, nebo tak neco. Ale skuste, snad to pujde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Pro Paullus: S LOOXem jsem nejakou dobu zkousel WLAN kartu od Socket s AP Linksys WAP 11 v2.2 (FW 1.0c), vse slapalo OK vcetne synchronizace. K pristupu na sdilene slozky meho PC popr. cele site jsem pouzival Resco File Explorer, pro terminalove sluzby VNC Server a VNC Viewer.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pro Paullus: S LOOXem jsem nejakou dobu zkousel WLAN kartu od Socket s AP Linksys WAP 11 v2.2 (FW 1.0c), vse slapalo OK vcetne synchronizace.
    Kdyz uz tady probirate WiFi, doporucte mi prosim nejakou CF kartu, ktera byde 100% fungovat jak ve Win2000, tak v Pocket PC... Cena neni rozhodujici, spis potrebuju vysoky vykon a nizkou spotrebu[]
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FS Pocket LOOX N560 - SW zdarma - dotaz
    Od Lerak_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-04-2010, 15:01
  2. Dotaz Acer n30 x Loox 420
    Od marejak v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-02-2007, 10:39
  3. Dotaz Acer n30 x Loox 420
    Od marejak v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-02-2007, 23:07
  4. Dotaz na zkušené uživatele PI
    Od NUNY_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-11-2004, 17:03