Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Paměťové karty SD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    10

    Chtěl jsem se zeptat, jestli s HP iPAQ H3970 rozjedu tyto karty:

    SanDisk Ultra II 512Mb
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26871

    SanDisk 512Mb
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26867

    Děkuji všem

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    10

    Tak jsem tam vložil SD 512 normalní a karta najede, ale nemužu na ni zapisovat. Stáhl jsem si program na formátováni karet a ten píše že formátováni neproběhlo. Karta nemá zapnutou funkci lock. Nevíte někdo čím to může být????
    Nebude třeba updatovat ROMKU????



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Muze byt vada karty - mate moznost ji precist jinde?

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    10

    Ne bohužel nemám, karta je uplně nová a někde jsem čet že se musí nejdříve naformátovat v PC. Dneska budu updatovat ROM, tak uvidím jestli se něco nezleší, píšou tam že upgraduje ovladač na čtení SD. Uvidím, večer napíšu jak to dopadlo.

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... možná blbost, ale není zamčená ?

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    ... možná blbost, ale není zamčená ?
    Píše, že :"Karta nemá zapnutou funkci lock."

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... myslel jsem SW, ale jestli je úplně nová tak je to asi taky blbost ...



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    10

    Už jede!!!!!!!!!!!!!! Nevím sice proč, ale karta začala fungovat. Včera sem se do ní mohl dívat, ale nemohl jsem vytvořit složku ani nic kopírovat, vyzkoušel jsem snad vše. Reset Pocket PC, vytáhnutí karty, zamčení a odemčení karty a nepomohlo to.Dnes kolem 12 hodiny začala karta normálně fungovat. Takže jsem spokojen. Děkuji za pomoc. Můžete Locknout

Podobná témata

  1. Duplikace paměťové karty
    Od Viktor Čistič v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-09-2007, 14:49
  2. Prejmenovani pametove karty
    Od kultus_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 21:42
  3. Mizení paměťové karty - SD Help!!
    Od ales.b v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 11:56
  4. SD pametove karty
    Od Sochor Vaclav4 v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-09-2005, 14:12
  5. výpadky paměťové karty
    Od pka v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-05-2005, 16:10