Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 26 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 378

Téma: Acer n30 SE !!!!

  1. #1

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Na serveru toppreise.ch je v prodeji Acer n30 SE. Rozhodne ma mit Win 2003SE a podle nekterych informaci taky GPS.

    Co si o nem myslite? Osobne o tom mam trochu pochyvnosti protoze jsou o nem informace jen na dvou webech:

    http://www.toppreise.ch/index.php?a=...5056fe14a97ea4
    http://www.clubic.com/shopping-98245...r-n30-gps.html

    Tak spekulujme, treba z toho neco kapne i pro stavajici uzivatele n30 :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    V acery by sa mohli rozkývať :yes:
    Potešil si ma to je jedna zo super správ čo som dnes počul:yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    18

    WM2003SE se pro N30 asi opravdu blizi, protoze Sunnysoft vydal novou verzi lokalizace pro N30 (Interwrite Pro 8.6) a ta nabizi dve moznosti instalace, bud pro Acer n30 WM2003 nebo Acer n30 WM2003SE...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    107

    mno ta GPS by me opravdu zajimala... puvodne sme chtel jit do N30 a pak dokoupit BT GPS... N35 mi nevyhovuje protoze nema BT..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od Ukulelembo
    WM2003SE se pro N30 asi opravdu blizi, protoze Sunnysoft vydal novou verzi lokalizace pro N30 (Interwrite Pro 8.6) a ta nabizi dve moznosti instalace, bud pro Acer n30 WM2003 nebo Acer n30 WM2003SE...
    Ale jeste je otazkou, zda SE pujde i na starsi n30. Aneb i hw verze se muze mirne zmenit :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Nadeje umira naposled
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Kleid
    N30 s WM2003SE je k dispozici, (mame ji u nas) jak je to s prodejem a moznosti flashovat bohuzel nevim.
    Mate soucasne s ni i normalni n30 nebo je to proste jen aktualizace?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    A čo hovoríte na toto :?: :?: :?: :?: :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    45

    No nevadilo by mi mit moznost otoceni disp. tuto funkci velmi postradam ,takze pevne doufam ze to SE bude volne ke stazeni :
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Ještě nikdo nic nemá ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    12

    Zdravim,
    nema nekdo nejake nove info?
    Uvazuji o koupi n30 tak nevim jestli mam jeste cekat nebo uz jit do toho.
    Stejne by tam ty SE-cka mely jit pozdeji naflashovat, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    Na serveru toppreise.ch je v prodeji Acer n30 SE. Rozhodne ma mit Win 2003SE a podle nekterych informaci taky GPS.

    Co si o nem myslite? Osobne o tom mam trochu pochyvnosti protoze jsou o nem informace jen na dvou webech:

    http://www.toppreise.ch/index.php?a=...5056fe14a97ea4
    http://www.clubic.com/shopping-98245...r-n30-gps.html

    Tak spekulujme, treba z toho neco kapne i pro stavajici uzivatele n30 :yes:
    Tak co, hlo se to nejak??Docela o n30 premyslim, zatim ale nemam penize.Jinak kdyby to byla pravda urcite bych chvili pockal...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    n30 s se uz se prodava, to je tak vsechno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    n30 s se uz se prodava, to je tak vsechno.
    Hm to si me ale moc nepotesil..mam n30 mesic a kousek a to bych si vyskubal vlasy,jestli flash na SE nebude a ja si ho nechal ujit jen o par tydnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud si dobre pamatuju, tak to muze byt tak mesic, co tu nekdo rikal, ze se u nej n30 se uz prodava. Zkus to prohledat Ale ja stale verim, ze Acer nani parchant a ten update zvereni. A pokud ne, tak se na netu urcite obevi cernej.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 26 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Displej Acer n30 -> Acer n50
    Od PsZch0 v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-03-2007, 07:25
  2. ACER a drivers na ACER SUPPORT
    Od MilanSu v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-01-2006, 18:42
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-04-2005, 12:39
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 28-11-2004, 06:38