Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Zvuky a MPx220

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Mel bych dva dotazy tykajici se pouzivani zvuku na MPx220

    1) Budik od Sunnysoftu - odkud bere zvuky a kam si muzu dat vlastni, abych je mohl pouzit?

    2) Vlastni vyznaneni u jednotlivych kontaktu - ze ktereho adresare a jakeho formatu se berou, kam si mohu dat svoje vlastni zvuky, aby sly pouzit?

    Diky za odpovedi pro zacatecnika... ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    ad 1) nevím, nepoužívám
    ad 2) Všechno záleží na registrech. Musíš si tam upravit cestu a pak Ti budou brát
    třeba i zvuky z karty. HKCU -> Control Panel -> SoundCategories -> Ring
    teď dej Values (levé horní tlačítko), vyber Directory a Value data změň
    cestu. Např. já tam mám \Mounted Volume\My Documents\Zvoneni\.

    PHM reg edit ke stažení.

    A ještě taková poznámečka. WM2003 sice umí wma zvonění, ale jako celkově, ne k jednotlivým kontaktům. Tam je potřeba mít wav nebo midi - pro MPx200 nevím jak u MPx220.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Diky, zmatlo me to, ze kdyz jsem dal wav do adresare windows, stale mi ho nenabizel k pouziti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Pokud nahraješ cokoliv do adresáře windows tak po vypnutí/zapntí founu, se to stejně smaže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Citace Původně odesláno od Zdenička
    Pokud nahraješ cokoliv do adresáře windows tak po vypnutí/zapntí founu, se to stejně smaže.
    Adresare Windows jsou dva, predpokladal jsem, ze telefon umi pouzivat oba. Tedy vyhleda si soubory v obou... :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Samozřejmě myslím adresář windows, co je v rootu. Nemůžeš tam mazat a v případě, že tam něco nahraješ, se to stejně smaže. Prostě do něj nemůžeš zasahovat. Jinak windows co je ve IPSM/Storage (tedy na telefonu) můžeš bežně používat. Btw. Je to přece lepší, že foun bere zvonění z karty. Ja tam mám 15 MB zvonění, což by v telefonu asi nešlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Citace Původně odesláno od Zdenička
    Samozřejmě myslím adresář windows, co je v rootu. Nemůžeš tam mazat a v případě, že tam něco nahraješ, se to stejně smaže. Prostě do něj nemůžeš zasahovat. Jinak windows co je ve IPSM/Storage (tedy na telefonu) můžeš bežně používat. Btw. Je to přece lepší, že foun bere zvonění z karty. Ja tam mám 15 MB zvonění, což by v telefonu asi nešlo
    Samo to mam radeji na karte, ale potreboval jsme neco rychle nastavit a ono to neslo, pritom si myslim, ze by to tak melo standartne jit. Jiz mam upravene registry, takze je to OK. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Zdravím,mám stejný problém.Stáhnul jsem si phmregedit a teď nevím co s tím,
    prosím pomoc!!!Díky Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    3

    Na MPx200 ve WM2002, jsem měl zvuky na kartě v adresáři My Documents a nemusel jsem nic nastavovat v registrech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Mám 220tku,tam to asi nejde,je potřeba změna v registru,mám prográmek
    ale nevím kam s ním ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Nanistaluj RegEdit a postupuj podle postupu :-) Co konkrétně Ti nejde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Děkuji za tak rychlou odpověď,
    nevím kam RegEdit mám nainstalovat.Zkoušel jsem to jak na PC,tak i v
    telefonu.Já tomu moc nerozumím,ikdyž jsem velice zručnej.
    Tohle jsem nikdy nedělal.Děkuji mockrát za odpověď.
    Jirka
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Je to .msi, chová se tak jako .exe. Takže stačí spustit v PC instalaci, musíš mít připojenou MPx k PC a ten soft se tam nainstaluje sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Díky,to jsem asi zvládla ... a prosím kde ho mám hledat? (nejsem trapnej?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    To jsem teda blázen,kalkulačka a hra mi nainstalovat šla,ale s RegEditem
    si pořád nevím rady,zkouším ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 14:29
  2. zvuky?
    Od fofrnik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 12:40
  3. Zvuky
    Od Ischak v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-03-2007, 21:28
  4. ZVUKY PRO POI
    Od marcel008 v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-10-2005, 12:37