Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: SPB Weather - česká lokalizace

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Česká lokalizace pro SPB Weather ver. 1.0.1. Přeloženo cca 98%. Připomínky a nápady uvítám. Je to můj první překlad.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    Dobra prace,diky:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    24

    Taktez dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Kam se to umisťuje ?Zkouším demo a mám to nainstalovaný na Storage Card.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    V tom případě máš ve Storage složku SPB Weather, takže soubor nakopíruj do této složky a přepiš s ním stávající soubor
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Musím poděkovat a pochválit.Pěkný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Byla uvolněna nová verze SPB Weather 1.1, která spolupracuje s novou verzí SPB Diary 1.5. Přidá se symbol počasí do řádku dne viz. obr.)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00074740_screen_OYmL.jpg 
Zobrazení: 28 
Velikost: 23.8 KB 
ID: 2404  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    Dela to nejake problemy kdyz je pocasi instalovany na pametove karte?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Počasí mám na kartě a v poho. ALE ! I když instaluješ na kartu, program si stejně hodí některé DLL soubory do Windows. A tam je i doporučuji nechat. Zatímco u SPB Diary se musí instalovat do paměti, ale pak to jde v poho přemístit a přesměrovat na kartu v plné funkčnosti, u počasí se mi to nepovedlo a program zkolaboval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    25

    Dobrý den, měl bych jeden dotaz na problémek se kterým si v podstatě bez úspěchu hraju už několikátý den ( samo že ne pořád, ale...).
    Jak se prosím přidává do SPB W zdroj informací o počasí ( třeba meteopress.cz), nezdaji se mi totiž příliš spolehlivé ty defaultně nastavené (Wheather.com, Intellicast...) Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Přidat do SpbWeather nový zdroj dat lze, ale musí na to být šablona. ZDE je k dispozici manuál na vytvoření šablony, ale chce to odborníka, normální uživatel asi nemá nárok = já si ani neškrtnu :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    25

    WOW!!!!:O :O :O
    neNašel by se prosím odborník na vytvoření šablony pro náš Meteopress ???:sarcastic: Pleaseops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Teda mít tam Meteopres, to by byla paráda. Ale kdo to zvládne bude teda machr.Doufám, že se někdo najde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    38

    Obávám se, že ze serveru Meteopress data pro SpbWeather získávat nepůjdou. Aktuální předpověď je totiž vracena ve formě obrázku a ne potřebné tabulky kterou umí parser programu rozklíčovat pomocí šablony.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Spolupracuje to počasí přes activsinc?Nechci se připojovat přes GPRS
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LG KS20 - Česká lokalizace
    Od Esc2005 v sekci KS20
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2009, 15:30
  2. TyTN II - česká lokalizace
    Od gampik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-01-2008, 13:42
  3. česká lokalizace
    Od petrcerven v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-10-2007, 14:22
  4. Česká lokalizace
    Od finn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 13:55