Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: SPB Weather - česká lokalizace

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    S AS bez problému
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od selskyrozum
    S AS bez problému
    Asi to budu muset nějak nastavit v Activ Sincu,či co?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Vůbec nemusíš, strčíš PDA do kolíbky nebo připojíš kabel a pokud je PC na nettu, začne stahování dat a aktualizace. Samozřejmě v záviskosti na intervalu aktualizací, po instalaci je tuším nastavena 1 hodina.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Nástroje -> Možnosti... -> Pravidla -> Předávání -> Připojení: Internet a v PDA -> SPB Weather -> Nastavení -> Synchronizace -> zaškrtnout Obnovit při spojení s PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od daww
    Nástroje -> Možnosti... -> Pravidla -> Předávání -> Připojení: Internet a v PDA -> SPB Weather -> Nastavení -> Synchronizace -> zaškrtnout Obnovit při spojení s PC
    Tak již asi vím,problém je že se nemohu dostat na net.Ale zase pošta se mi stahuje,tak nechápu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkus v nastaveni ActiveSync v polozce pripojeni tento pocitac je pripojen do Work nebo do The Internet zvolit polozku Auto a znova synchronizovat. Pokud jsi za proxynou, musis ve vlastnostech pripojeni zadat adresu proxyny a prihlaseni na ni, pokud ho znas, a doufat, ze na proxyne je prislusny port povolen a neni presmerovan.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tak jestli to nekomu k necemu bude, tak tady je cz na v.1.5, b642...uzijte si to...

    kuba
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    měl bych dotaz jak přidám další zdroj dat do spb weather? Mám tam zdroj jen Gismeteo. Sice jsem našel něco jako přidat zdroj nabídne to tabulku jméno, typ kodu města a potom jmeno souboru. Ten soubor bych ale měl mít asi nějaký nakopírovaný na kartě nebo někde. ale nevím kde ho tedy získat. Kdo poradí? Mám verzi 1.6.2 Build 729
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    např. tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. LG KS20 - Česká lokalizace
    Od Esc2005 v sekci KS20
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-01-2009, 15:30
  2. TyTN II - česká lokalizace
    Od gampik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-01-2008, 13:42
  3. česká lokalizace
    Od petrcerven v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-10-2007, 14:22
  4. Česká lokalizace
    Od finn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 13:55