Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 56 z 56

Téma: ROM Image pro všechny u nás prodávané Acery

  1. #46
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Já to samý jak Johny_G,ale možná byl problém u mě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    160

    ja som robil upgrade z SD
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od iMAGiNE
    ftp://ftp.support.acer-euro.com/handheld/n50/osimage/SD_CF_v1.00.18_WWE-BW.zip
    zdravím, nejde mi stáhnout nic z tohoto ftp, nemáte nekdo jinej odkaz na ROM 18 na N50? díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49

    ofr ofr je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od maska01
    zdravím, nejde mi stáhnout nic z tohoto ftp, nemáte nekdo jinej odkaz na ROM 18 na N50? díky.
    vydrž, za chvíli Ti pošlu odkaz na sendfile.com(úschovna dat) - zatím uploaduju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50

    ofr ofr je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    61

    tož tady to máš: http://www.sendmefile.com/00120208
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od ofr
    tož tady to máš: http://www.sendmefile.com/00120208
    už to tahám, děkuji moc, doufám že to bude bez problemů , dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    http://csd.acer.com.tw/SI/Download2......ount=240&Collapse=2#2

    Možná je to jen můj dojem, ale pro Acery na klasickém serveru global.acer.com žádné ROMy nejsou. Teď jsem ale narazil na server csd.acer.com.tw (tedy podle všeho oficiální Acer Taiwan), kde jsou k dispozici ROMky pro Acer n10, n30, n35 a n50. Pokud tedy máte dostatek kuráže a ROMka na serveru je novější než ta ve vašem PDA, můžete upgradovat
    Chce to po mě uživatelské jméno a heslo !?! ... netušíte, jaké to je ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Lidi moc sháním ROMku na N30, konkrétně WM2003SE. Chtěl jsem si jí sosnout z toho FTP, ale chce to heslo, který neznám. Moc by mi to pomohlo, předem díky !
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vždyť ten odkaz je 3 1/4 roku starý.....btw zaregistrovat jsi se tam zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Už se mi podařilo jej sehnat na uloz.to. Pak ho hodim na FTP a pošlu sem URL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od dj.kure
    Lidi moc sháním ROMku na N30, konkrétně WM2003SE. Chtěl jsem si jí sosnout z toho FTP, ale chce to heslo, který neznám. Moc by mi to pomohlo, předem díky !
    http://rapidshare.com/files/174472314/Acer_n30SE_v1.00.11_WWE.rar

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Jaké je nejlevnější PDA s GPS, GSM,GPRS prodávané v ČR?
    Od DennyNet_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-11-2006, 09:07
  2. Reakcí: 73
    Poslední příspěvek: 21-07-2006, 01:10
  3. Reakcí: 371
    Poslední příspěvek: 21-02-2006, 06:42