Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problém s připojením Jornada720 k pocitaci

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    6

    Potřeboval bych nutně poradit. Mam Hp J720 a nainstalovany ActiveSync (zkoušel sem různé verze) kabel mám zapojený správně, ale Active sync mi jornadu nerozpozná, píše zařízení nebylo rozpoznáno a na jornadě se objeví nápis nemohu připojit blabla a nastala kritická chyba číslo 678. Nevíte někdo co stím. To se mi děje jak se sériovým kabelem tak s USB. ta synchronizace by mi ani tak nevadila joko to že některé (skoro všechny) aplikace se dají instalovat jen přes ActiveSync. Dík moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Zkousel jste udelat SW reset? Pripadne naledne preinstalovat AS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... zde ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    6

    Zkoušel sem jak soft reset tak hard reset podle manualu a nic stejný jako před tim. fakt už nevim co stim komunikace přes seriovej port funguje mel sem na jornadě nejakej softík k přesouvaní souborů to mi běželo, ale jak dam active synk a get connect tak jornada hodí tu hlášku s tím chybovým hlášením 678. a dál nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    6

    Ok vyřešeno. Velký dík patří Pavlu Radkovskému
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jen pro info - ktery z tech tri postupu pomohl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    6

    Naskočilo to potom co sem kabel připojil několik sekund po tom co sem dal v AS get connect. Takže to byl asi postup číslo 3 tuším.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problém s připojením Wi-Fi
    Od McDan v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 17:41
  2. Problém s připojením USB
    Od pepperos v sekci Touch Pro
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 13:39
  3. Problém s WiFi připojením
    Od bebech v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-07-2009, 10:28
  4. problém s připojením na internet ve WM 6.0
    Od reditel_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-08-2007, 14:18