Dovoluji si Vás všechny pozvat na V. Oficiální setkání příznivců ce4you, které se uskuteční 2. - 4. září 2005. Hostiteli budou manželé Hovorkovi (Benetice), tentokrát je ale místem setkání MARIADOL, jehož oficiální stránky najdete ZDE.
Bližší informace budou jako obvykle umísťovány do tohoto prvního příspěvku. Přihlášky mi můžete zasílat na SZ, jako vždy nezapomeňte uvést počet účastníků a zda přijedete autem (a číslo kreditní kartys aktuálním zůstatkem).
Organizační údaje:
- cena činí za celý víkend 850,00 Kč za dospělého a 650,00 Kč za dítě a zahrnuje ubytování, plnou penzi (tj. snídani, oběd a večeři), zobání na večerní stůl a poplatky obci,
- cena nezahrnuje nápoje, točí se Plzeň 12°, Gambrinus 10° a Rebel 11°, ostatní nápoje jsou obvyklé (kvalitu vína si zjistěte u pí. Hovorkové),
Volná kapacita:
- pokojů: 6
- lůžek: 25
Seznam přihlášených:
- já
- CHUCK
- Zdeněk Malinský
- Petr Schinzel
- Pinochio
- Johana
- Fanfulík
- Milan Švec
- Zdenička
- Karlic (so-ne)
- jirkanezval
- IntEx
- Falco
- Jiri02
- DELL
Program:
PÁTEK:
- příjezd, ubytování,
20:00 Seznamovací večírek + grilování
(v případě nepříznivého počasí (a pro otrlé) beseda na téma: "Pinochio a jeho cihla")
SOBOTA:
10:00 Novinky na trhu HW (volná diskuze)
13:00 Tvorba hlasové navigace TTN5 (praktické cvičení)
20:00 Rozlučkový večírek + grilování
(v případě trvalého deště a pro střízlivé a vystřízlivělé beseda na téma: "Pinochio a jeho cihla")
NEDĚLE:
10:00 Novinky na trhu SW (volná diskuze)
po 14:00 odjezd (pro střízlivějící beseda na téma: ....)
Doplňující informace:
- pokrytí signálem je dost bídné (zkušenosti s TM),
- pro ty, kdo přijedou vlakem, zajistím dovoz ze Světlé nad Sázavou, stačí mi zaslat SZ s časem příjezdu,
V 19:25 budu na nádraží ve Světlé odvážet od vlaku v 18:50 z Prahy a 19:24 z Brna. Zatím jsou 3 zájemci, takže pokud ještě někdo přijedete vlakem v uvedenou dobu, tak se ozvěte.
Co bude k vidění na srazu:
HP 4700
DELL X50v
MDA Compact
FSC LOOX 720
FSC LOOX 600
HP 6510
HP 4150
ACER n10
ACER n50