hmm, mam hned tri duvody pro ucast ..Původně odesláno od ipf
* bohaty spolecensky program
* poradne prohrat baterku u sve cihly
* videt Milana Svece jinde nez v zrcadle (ne ne fakt nejsem divnej) ..![]()
hmm, mam hned tri duvody pro ucast ..Původně odesláno od ipf
* bohaty spolecensky program
* poradne prohrat baterku u sve cihly
* videt Milana Svece jinde nez v zrcadle (ne ne fakt nejsem divnej) ..![]()
Nejsi divnej, jsi stejnej. Každý kdo četl nějaký návod, článek či recenzi od Milana, ho chce vidět. A věř, že realita je ještě lepší.Původně odesláno od 99tky
Pokud to s tím srazem myslíš vážně, pošli mi SZ, ať se dostaneš na oficiální seznam.
Myslim, ze kolega 99tky chtel naznacit, ze se asi shodou okolnosti ve skutecnosti taktez jmenuje Milan Svec.![]()
beecher .. za =1*=Původně odesláno od beecher
Nebo že by levoboček?Původně odesláno od beecher
![]()
Původně odesláno od Zdenek Malinsky
noo muzeme propidit rodokmeny kdo je zleva ci zprava :O
Bude tam u někoho k vidění Dynavix?
Co se tak divam na seznam prihlasenych, tak jediny, o kom vim, ze ho ma, je Pavel Koza... Takze pokud podle nej nezabloudi, tak ho snad i odprezentuje...![]()
Co takhle nejaka sleva pro studenta (kdyz cena za dospeleho je 850 a dite levneji)??? Si prinesu i student cardresp muzu byt povazovan aspon za dite??
![]()
850 Kč za 2 noclehy a 6 jídel se ti zdá hodně? :O No, konec konců můžeš přespat někde v lese ve stanu, mýt se v potoce nebo řece a vařit si v kotlíku na ohni.![]()
Určitě. Byl i teď v sobotu 16.7. na pražském srazu.Původně odesláno od macula
Tak se musím omluvit a poprosit o vyškrtnutí ze seznamu, ale bohužel termín se mi shoduje se "psím" táborem a ten bohužel potřebuje náš 4 nohý mazanéjk více než já, takže snad příště :-( díky
Fakt nepojedeš? Škoda, Dell přesilovka jako na PPS nebude.![]()
(
Přijede nějaký významný host?
My mu udelame takovej vycvik, az z toho bude smajdat...Původně odesláno od dort
![]()
![]()
![]()