Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Ako sformátovať CF kartu?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ešte by som mal jeden dotaz. Čítal som tu o možnostiach formátovania karta na FAT, resp. FAT32, ale nenašiel som, ako kartu sformátovať ako takú. Teda našiel som jeden príspevok, ale to išlo o nejaký špeciálny (externý) program.
    Predpokladám, že formát by sa mal dať urobiť v systéme samotnom (mám WM 2003), tak ako napr. na bežnom PC, len neviem ako.
    Poradí niekto? Ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Používám Pocket Mechanic - můžeš vyzkoušet trial verzi a naformátovat si dle libosti. Z freeware je třeba Format 2.2
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Čiže, ak sa nemýlim, tak v samotnom OS to nejde? Treba teda použiť externý program - napr. niektorý z vyššie menovaných?
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, samotny OS formatovat neumi... Bohuzel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od vlado4
    Čiže, ak sa nemýlim, tak v samotnom OS to nejde? Treba teda použiť externý program - napr. niektorý z vyššie menovaných?
    Díky.
    V systeme to nejde,ale okrem spominanych utilit(doporučujem Pocket Mechanic) sa dá formátovať napríklad aj v súborovom manažéri Resco Explorer,ked sa mu to povolí v nastaveniac.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jen pro info - system formatovat kartu umi, ale bohuzel to nejde vynutit. Zformatuje ji pouze pokud kartu pozna, ale neprecte system...:?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zápis na sd kartu
    Od fikus_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 22:23
  2. MMC nebo SD kartu?
    Od mclaren_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 17:02
  3. Jak rychlou kartu do PDA?
    Od Treo 750v v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-06-2007, 12:25
  4. Instalace na pam. kartu
    Od anicka.balounova_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-06-2005, 00:52