Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: programy pro vzdalene ovladani MDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    14

    potreboval bych poradit, jestli jste se uz setkali s nasledujicim problemem:
    mam MDAC, QTEK posledni flash a od Microsoftu nainstalovanej pgr Remote Display Control. Vse funguje ok, az na to, ze kdyz zadavam text z klavesnice notebooku, tak mi to dela ANGL. klavesnici. Samo ze to nechi kvuli hackum a carkam, jen me stve, ze ANGL. a CZ klavesnice ma jiny rozloceni klaves, coz se plete takze je naka moznost, jak rici programu Remote DIsplay COntrol, ze chci psat v CZ klavensici???

    dik za kazdou radu, pripadne odkaz na prg, ktery to umi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    nedá se to rozložení kláves nastavit v osobním ( personal ) nastavení -> v nastavení externí klávesnice QWERTZ nebo QWERTY ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    14

    ahoj, dik za odpoved, ale trosku se nechytam:-( muzes to prosim podrobneji rozepsat?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    tak jsem to zkoušel a na svém notesu jsem to vyřešil

    zkuste přepnout svoji klávesnici na notebooku z CZ na EN -> a v mém případě to pak začalo psát na PDA česky

    uní to neuvěřitelně, ale je to tak

    P.S obě nastavení klávesnice v notesu ( jak CZ tak EN ) píší českou diakritiku, ale Z a Y jsou opačně prohozeny než mají být ???? to jsem z toho blázen ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    14

    hmm tak to je divny, protoze at prepinam jak prepinam tak nic...tak z jineho soudku, jakej je nej program na sms posilani z notebooku? dik

    PS ta klavesnice se da namapovat tak, aby byla qwerty nebo qwertz, zalezi jak to vyhovuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od pav3l
    hmm tak to je divny, protoze at prepinam jak prepinam tak nic...
    Hm...
    Vy tam mate nainstalovanou original cestinu (tedy InterWrite), ze? Ja mam podezreni, ze to co popsal dort, je vlastnost LEngu, ze je schopen si tohle prehozeni klavesnice odchytit a pak psat s jinym rozlozenim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    14

    MDA je pouze v eng., tedy original QTEK posledni ROMka. Zadna cestina neni doinstalovana...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    nojo, ale pokud máte PDA jen s EN - tak nečekejte, že dokáže českou diakritiku - potřebujete alespoň malou lokalizaci = podpora českých znaků + česká klávesnice
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    14

    mno me nejde ani tak o diakritiku, jako o cz klavesnici na pocitaci (zavorky, a tak...). ALe zkusim ji nainstalit a uvidime.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    to co jsem psal víše platí i pro závorky atd. - neb pokud nenadefinujete české znaky, tak je nemůžete psát - a to platí i k rozložení znaků
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    14

    tak ted sem z toho jelen. Nainstalil sem i cz lokalizaci (malou-klavesnici-od sunny) a NIC. porad pisu z notase anglicky...vzdavam to a jdu hledat nejakej sw pro posilani sms a bude...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    hm, a pokud nenajdete, tak zkuste češtinu LeNG :-) ( od Moravia Consulting ) neb s tou to prostě chodí
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. SW pro WM pro vzdálené spuštění programu na PC
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-12-2009, 11:21
  2. vzdálené Synchro dvou PDA
    Od generalni v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 14:24
  3. Klient vzdálené plochy z WM6
    Od yndor v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2008, 00:38
  4. Vzdalene synchro s PIM
    Od Condor_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-11-2004, 10:10