Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Acer n50 a Alturion

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Máte někdo zkušenosti s rozchozením Alturionu 6 prof. na Acer n50 premium. Nepodařilo se mi to rozběhat. Při spuštění se kousne a nepomůže ani soft restart. Musel jsem hard restartovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    7

    to by mě taky zajímalo mam n35 a chtěl bych koupit N50 premium ma rychlejší procák a větší paměť n35 mi jede jen tak tak:O
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    7

    vcera jsem kontaktoval sunnysoft a tem se to taky nedari rozchodit sice nevim jestli na N50 nebo N50 premium / hlavne N50 Premium podle ACER.cz bude v prodeji od poloviny července telefonoval jsem tam min tyden/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Verze 6.0 nebo 6.1 ?

    Ta 6.0 se kouse i na N10 (nekdy)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    98

    Já měl podobný problém s Navigonem 4.2 na Acer n50. Taky se mi hned po startu kousnul a dostal jsem se z toho až po Hard resetu :no: . Zkoušel jsem všechno možné, ale stejně se mi to nepodařilo vyřešit .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    I ja jsem zjistil, ze vzdy skoncim hard resetem. Pryc s N50!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    98

    Taky řešení, ale já bych zahodil spíš ten Alturion . Existuje celá řada lepších SW, které na N50 Premium bez problému běží.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    až bude Dynavix navigovat jako Alturion, udělám to rád, protože má lepší user interface. Navigaci mám kvůli navigaci a v tom je zatím Dynavix na Alturion krátký. Ale díky za konstruktivní radu;-)

    Mimochodem na N50 nechodi ani Navigon!!! Čím to může být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    98

    Přiznám se, že Alturion neznám. Mám však výborné zkušenosti s TomTomem 5.1. Mapové podklady jsou tam na stejné úrovni jako u Dynavixu a aplikace je v případě TomToma daleko propracovanější. Na N50 jede bez problému :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Alturion - problém s exportem
    Od Jaklis v sekci Alturion
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-02-2007, 14:33
  2. Alturion+notebook?
    Od NIKO_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 17:47
  3. Alturion - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Alturion
    Reakcí: 270
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:22
  4. MDA Compact a Alturion
    Od Falco_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-04-2005, 14:54
  5. Alturion GPS navigace
    Od elit v sekci Alturion
    Reakcí: 194
    Poslední příspěvek: 01-02-2005, 09:38