Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Chyby v internet exploreru a inboxu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    6

    Nechal sem si u Eurotelu nastavit připojení k internetu přes Irda. Spojení funguje, ale v systémových programech jsou chyby. Inbox sice stáhne některé zprávy, ale nezobrazí je a tvrdí že mám -2 zprávy nepřečtené. Stáhnul jsem na emaily nějakej prográmek a už to funguje.
    Internet se ani nepokusí stránku načíst, ani freewarový prohlížeč z těchto stránek nefunguje. Můžete prosím poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co máš za PDA a jaký mobil? Jaký soft jsi instaloval? "Nějakej prográmek" a "freewarový prohlížeč" nejsou moc konkrétní.:sarcastic: :? Takhle těžko radit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Pokud máš mobil s BT a BT i na PDA, využívej tento přenos raději než infraport. (BT=bluetooth)
    2. Nastavení připojení k internetu překontroluj dle článku Jak nastavit připojení k internetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    6

    Mám HP ipaq H3630, mobil 6310i. Připojuji přes Irda, bt totiž v poketu nemám. Stáhnul jsem ftxPBrowser a nPOP 1.0.1 Možná vám pomůže, že explorer ani nenačte obrázky. Děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No, fungovat by to mělo i defaultními softy, které jsou v PDA, tedy Pocket internet explorer a Inbox. Podívej, zda nemáš zatrženo v nastavení, aby se nezobrazovaly obrázky. Mělo by být zatrženo v IE Viev-Show Images.
    To, co jsi si instaloval, jsou freewarové aplikace. Doporučuji vyzkoušet buď placené "NetFront" nebo nadstavbu k IE "MultiIE" a na poštu defaultní Inbox.
    A nastavení připojení si porovnej dle odkazu v mém předešlém příspěvku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    To je zvlastni. Zacal bych tim jakou verzi systemu mate a jakou verzi ROM? Najdete to nevim kde, h3630 je uz hodne stare zarizeni. Zkuste soft reset a napiste, co to pise jeste nez nabehne system.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    6

    P1.07
    2.14

    Asi nejlepší by asi bylo restartovat celý systém, ale stále k tomu nemám dost odvahy. Nedovedu si představit, že bych všechno instaloval znova...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud tomu dobre rozumim, tak na webu je novejsi verze ROM. Vy mate 2.14 a tam je 2.20. Zacal bych tim, ze udelate HW reset a pak aktualizujete.

    Pozor, vsechna data si zkopirujte na desktop, nepouzivejte zalohovaci utilitku - po obnove by to nemuselo fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 8310 - Rychlý pohyb v Internet Exploreru.
    Od Milan Švec v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-01-2006, 10:48
  2. Chyba v Internet Exploreru
    Od hbr2 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 23:01
  3. ftxPBrowser - nadstavba k Pocket Internet Exploreru
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-03-2004, 13:52