Pěkné, tady je stránka s obrázky iQue pro palma: iQue 3600
Ještě by to chtělo možnost přepínání náhledů mapy ve 3D jako to má tady TomTom
Tak a teď k mapám. Teď můžu s naprostým klidem odsouhlasit, že Atlas 10R opravdu může sloužit jako podkladová mapa pro TOPO 50. I když jsem to zkoušel zatím jen po Praze, byl jsem dost rozčarovanej, když mě mapa Atlasu (Dejvice - Troja) chtěla navést na lávku pro chodce ve stromovce :sarcastic:
Průjezdy křižovatkami hlásila jen občas a neznat prahu - asi bych byl nervózní.
Dále mě naváděla do míst, kam se sotva vejdou dva pěší, natožto že bych jel na kole. Dvakrát jsem si kontroloval nastavení pro AUTO!! Ale asi pro to kolo dobrý. Jen ta cena kvalitě neodpovídá. Ale když jsem přepnul na City Select 7, musím říct, že chyby předchozích verzí byly odstraněny a zatím jsem na problém nenarazil. Vlastně jeden ano, ale za to může místní úřad, kterej si určuje zákazy vjezdu dle nálady či počasí či co...
Mno, pokud jde o formát IMG, nemám jak zkusit, ale na kartu ho dostanu. Teď tam mám garminí cca 57 MB. Ruku do ohně ale nedám, že by to chodilo s cizí mapou (nakopírovanou přímo).Jinak ten software je právě psaný pro vytváření map pro Garmin. Dostat je ale do GPSky, která není rovnou, ale v PDA jde bohužel jen přes Mapsource, do kterého se zase dostávají jiným, relativně složitým, způsobem - to je pojistka Garminů, aby lidi používali jen jejich mapy za peníze a nic zadarmo ;o)