Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Prosím pomooooc - 720 & fuji S 5000

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    Zdravím lidičky, potřeboval bych poradit. Když jsem jednou zkoušel spojení, tak vše fungovalo, tëď jsem po týdnu chtěl připojit foťák a loox nic nezobrazí, ale přitom foťák se tváří jako spojený. Nenapadá někoho něco, v čem by mohl být problém? Díky moc předem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    SR na Looxe by nepomohol? Alebo skusit ine zariadenie s Mass Storage ? Alebo pri vypnutom Looxe pripojit Fujinu a az potom zapnut ,hmmm? Nejaka blba trivialna zalezitost to bude.....:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    No jine zarizeni funguji, i kdyz usb klicenka se nekdy sekne, ale jede bez problemu. Fotak jsem zkousel zapojit pri vypnutem looxu a pak pustit, SR taky, proste snad vsechny kombinace, ale nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkuste klasicky postup - zazalohovat vse, potom HW reset a zkusit. Funguje? Nefunguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    chci se zeptat když uděělám HR tak o vše přijdu programy, ....
    To radeji koupim ctecku karet:-). Ne, diky za radu, je to první PDAcko, takze jsem uplnej začátečník, ale nechtelo by se mi vsechno instalovat znovu.
    A jak provedu HR?
    Dekuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    K tomu prave slouzi ta plna zaloha. Na LOOXovi je urcite nejaky program pro zalohovani, reknete mu, ze chcete zalohovat vse. IMHO je tohle dobre delat i pro jine pripady
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    Tak hard reset nepomohl, pořád stejné, takže jdu koupit čtečku za 3kila a prdím na to :-). Díky za nápady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    Tak lidi, zkousel jsem dva mysaky a ani jeden nejde, tak to uz fakt nechepu, nemuze to byt nekde zakazany, nebo neco takovyho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    Tak fotak funguje, provedl jsem jeste jeden hard reset a obnovil zalohu a jede, coz je super. Bohuzel prestala fungovat usb klicenka, ale ta je mi fuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    skus počítať tu možno ťa to navedie správnym smerom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    Dík, ale tam řeší blbosti. Me vsechno slape, spis bych videl chybu v looxovi. Nebot ted mi nejde už ani ta usb klicenka. Proste to vypada, ze je fotak spojeny, na obrazovecce fotaku je zobrazena komunikace ok, ale nezobrazi se jako disk. Je zajimave, že se mi to behem dne jednou podarilo, ale po restartu už se neobjevil, je to fakt záhada. No budu jeste zkouset. Kdyby Te jeste neco napadlo, tak budu jedine rad, nebot uz prestavam verit, proto zatim prdim na ctecku karet, protoze prestala jit i ta klicenka. Takze jeste jednou dikec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    chlapi, když z registru smažu v ovladačích(drivers), ty dva kliče Massstorage-6 a 2 a pak pripojim fotak nebo klicenku, tak napise nezname zarizeni a at napisu jeho jmeno, at napisu cokoliv tak napise, ze instalace driveru se nezfarila. už fakt nevím:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    tak jsem dneska zkoušel Olympus a úplně to samý, foťák se zapne do stavu přenášení fotek, ale v pda nic. Tož už fakt nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    17

    Tak mě ještě napadlo, nemohl by nekdo vyexportovat nastavení mass Storage z registru, at to porovnam. Protože když smažu původní, tak potom nedetekuje zařízení, což je divné. Vy když poprvé zastrčíte nový usb HW, tak píše at pojmenujete zarizeni, nebo automaticky zobrazí vec. Ja si nemuzu vzpomenout jak to u me bylo. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Obávam sa že moje nastavenie ti nepomôže,ja totižto v registroch spominane kluče mam prazdne,ale to môže byť tým že od posledného reinstalu som tam žiadne masstorage nezapajal,iba klavku a printer,a citacka kariet Hama nepodporuje masstorage,tak ti neviem pomôcť. Raz som sa stretol s podobnymi problemami s detekciou pri pouziti usb klavky,ale tam bola chyba v neprevedenom SR. Najjednoduchsie bude asi skusit reinstalovat system a ked ani potom nic,tak reklamácia ,v kazdom prípade daj vedieť ako si dopadol,lebo ma to zaujíma z dôvodu že vážne uvažujem nad Fuji S5500 a funkcny masstorage je podmienkou kupy fotaku,preto nechcem ani Canon,ani Sony,ktore to nepodporuju:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pomooooc !!!
    Od Pavel357 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 00:32
  2. Pomooooc nefunguje mi karta
    Od koksa v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-06-2006, 14:52
  3. Ipaq 4150 pro zacatecnika za 5000 kc?
    Od cenebris v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 15-06-2005, 13:22
  4. 5000 lidi za den???
    Od Pavel Koza v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 08:31
  5. Jak se Vám líbí nový HP iPAQ 5000?
    Od Martin Hanzal v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-09-2002, 17:47