Tato malá free utilitka umí přiřadit k vašim tlačítkům až tři různé funkce a to včetně červeného a zeleného tlačítka. A je free.
Stránky
Tato malá free utilitka umí přiřadit k vašim tlačítkům až tři různé funkce a to včetně červeného a zeleného tlačítka. A je free.
Stránky
Opet ti nechci kazit radost (jako v pripade MortRingu), ale tohle uz tady taky imho byloJinak hodi se to obzvlast pro WM5 - nastaveni cerveneho/zeleneho telefonku systemovym tlacitkam (ci jak to nazvat - proste to, co je tam nove).
No a posledni vec - kvalita standardne dodavanych sluchatek neni na poslech hudby mp3 nijak oslniva (nam neHiFickarum to staci :P), ale tim, ze si clovek premapuje i telefonky, tak si muze nastavit mp3 prehravac treba na predchozi/dalsi skladbu a pak mu to funguje i pekne pres to HF
Jo a posledni vec - muzete priradit jednomu tlacitku vice funkci - maximalne 3 - prvni funkci vyvolate jednim stiskem tlacitka, druhou funkci dvema stisky tlacitka a treti funkci pomoci tri stisku tlacitka(narozdil od treba VITO Button Maperu, kde se rozlisoval kratky a dlouhy stisk
)
Divný dal jsem si záležet a poctivě hledal, ale žádné AE Button jsem nenašel. Navíc je to utilita stará ani ne půl měsíce. Aspoň jsem to tedy nazval správným názvem..Původně odesláno od Kato
Takze jeden cerstvy postreh - pouzival jsem ke vsi spokojenosti AE Button Plus 0.91 - ovsem jak jsem prave napsal do diskuze o funkcnich/nefunkcnich aplikacich po WM5 - furt jsem nevedel cim to, ale nenabihala mi vysilaci cast (radio). Toto resi novejsi verze - je tam 30s prodleva po nabehnuti systemu a to by melo stacit, aby vsechno nabehlo korektne.. Takze sosejte nove verze![]()
Je to zajimavý sftw, ale pokud při instalaci nastavíte, že chcete mít možnost mapovat i červený a zelený telefonek, tak už nejdou nastavit tak aby dělaly to co mají, tedy: zelený - poprvé zmáčknu a naběhne klávesnice telefonu. podruhé zmáčknu a začnu vytáčet. Tak tohle přesně nejde. Jde mu jen namapovat, aby otevřel aplikaci, ale už nelze namapovat aby začal vytáčet. A to samé i u červeného telefonku.
Možná že tomu jen nerozumím. Pokud je to tak, prosím o pomoc. děkuji![]()
Ano, podle me je to tak, ale jak jsem napsal - WM5 nabizi ta 2 softwarova tlacitka v zavislosti na spustene apps - takove ty 2 tlacitka dole na displeji - kdyz jsem to videl podle screenshotu, tak jsem si rikal, k cemu to bude dobre na PDA a ze to bude akorat zrat misto - neni tomu tak a je to vyborna vec - akorat na namapovani toho zeleneho a cerveneho telefonku. Tudiz se chovaji podle spustene aplikace a kdyz je prichozi hovor, tak se "premapuji" podle toho - prijmou/odmitnout - standardne, jak jsme zvykliPůvodně odesláno od osch
Ovsem na zmacknuti zeleneho tlacitka odkudkoli a zacit vytacet to opravdu neni - nicmene to je jedina nevyhoda...
Opravdu povedenej prográmek. Pokud nepočítám červeny a zelený telefónek, mám ze 4 původních tlačítek najednou tlačítek 12 :yes:. A pokud se to spojí ještě s MortButtons, tak už opravdu vše spustím bez nutnosti klikat na displej :yes:
zustava si uz jen pamatovat, kde co mam![]()