Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: AE Button Plus - přemapování HW kláves (včetně telefoních)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Tato malá free utilitka umí přiřadit k vašim tlačítkům až tři různé funkce a to včetně červeného a zeleného tlačítka. A je free.

    Stránky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Opet ti nechci kazit radost (jako v pripade MortRingu), ale tohle uz tady taky imho bylo Jinak hodi se to obzvlast pro WM5 - nastaveni cerveneho/zeleneho telefonku systemovym tlacitkam (ci jak to nazvat - proste to, co je tam nove).
    No a posledni vec - kvalita standardne dodavanych sluchatek neni na poslech hudby mp3 nijak oslniva (nam neHiFickarum to staci :P), ale tim, ze si clovek premapuje i telefonky, tak si muze nastavit mp3 prehravac treba na predchozi/dalsi skladbu a pak mu to funguje i pekne pres to HF
    Jo a posledni vec - muzete priradit jednomu tlacitku vice funkci - maximalne 3 - prvni funkci vyvolate jednim stiskem tlacitka, druhou funkci dvema stisky tlacitka a treti funkci pomoci tri stisku tlacitka (narozdil od treba VITO Button Maperu, kde se rozlisoval kratky a dlouhy stisk )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Citace Původně odesláno od Kato
    Opet ti nechci kazit radost (jako v pripade MortRingu), ale tohle uz tady taky imho bylo
    Divný dal jsem si záležet a poctivě hledal, ale žádné AE Button jsem nenašel. Navíc je to utilita stará ani ne půl měsíce. Aspoň jsem to tedy nazval správným názvem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Takze jeden cerstvy postreh - pouzival jsem ke vsi spokojenosti AE Button Plus 0.91 - ovsem jak jsem prave napsal do diskuze o funkcnich/nefunkcnich aplikacich po WM5 - furt jsem nevedel cim to, ale nenabihala mi vysilaci cast (radio). Toto resi novejsi verze - je tam 30s prodleva po nabehnuti systemu a to by melo stacit, aby vsechno nabehlo korektne.. Takze sosejte nove verze
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Je to zajimavý sftw, ale pokud při instalaci nastavíte, že chcete mít možnost mapovat i červený a zelený telefonek, tak už nejdou nastavit tak aby dělaly to co mají, tedy: zelený - poprvé zmáčknu a naběhne klávesnice telefonu. podruhé zmáčknu a začnu vytáčet. Tak tohle přesně nejde. Jde mu jen namapovat, aby otevřel aplikaci, ale už nelze namapovat aby začal vytáčet. A to samé i u červeného telefonku.
    Možná že tomu jen nerozumím. Pokud je to tak, prosím o pomoc. děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od osch
    Je to zajimavý sftw, ale pokud při instalaci nastavíte, že chcete mít možnost mapovat i červený a zelený telefonek, tak už nejdou nastavit tak aby dělaly to co mají, tedy: zelený - poprvé zmáčknu a naběhne klávesnice telefonu. podruhé zmáčknu a začnu vytáčet. Tak tohle přesně nejde. Jde mu jen namapovat, aby otevřel aplikaci, ale už nelze namapovat aby začal vytáčet. A to samé i u červeného telefonku.
    Možná že tomu jen nerozumím. Pokud je to tak, prosím o pomoc. děkuji
    Ano, podle me je to tak, ale jak jsem napsal - WM5 nabizi ta 2 softwarova tlacitka v zavislosti na spustene apps - takove ty 2 tlacitka dole na displeji - kdyz jsem to videl podle screenshotu, tak jsem si rikal, k cemu to bude dobre na PDA a ze to bude akorat zrat misto - neni tomu tak a je to vyborna vec - akorat na namapovani toho zeleneho a cerveneho telefonku. Tudiz se chovaji podle spustene aplikace a kdyz je prichozi hovor, tak se "premapuji" podle toho - prijmou/odmitnout - standardne, jak jsme zvykli Ovsem na zmacknuti zeleneho tlacitka odkudkoli a zacit vytacet to opravdu neni - nicmene to je jedina nevyhoda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Opravdu povedenej prográmek. Pokud nepočítám červeny a zelený telefónek, mám ze 4 původních tlačítek najednou tlačítek 12 :yes: . A pokud se to spojí ještě s MortButtons, tak už opravdu vše spustím bez nutnosti klikat na displej :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zustava si uz jen pamatovat, kde co mam
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 07:02
  2. Přemapování HW kláves, OK tlačítko
    Od shigy v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-06-2009, 11:09
  3. Vytáčení telefoních čísel přes PC
    Od Dwayne v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-07-2008, 17:06
  4. Vypnutí PDA včetně hardw. tlačítek
    Od Mirda13_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 11:10
  5. Chcete Hp ipaq 6340 za 821,- včetně dph?
    Od yasmeene2 v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-08-2005, 21:00