Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Hitchhiker - na WiFi jednoduše

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zda se vám připojení přes WiFi složité? Zkuste Hitchhiker...

    Tento program má usnadnit "lovení" hotspotů a snadnou konfiguraci či připojení k nim, případně jej můžete použít i pro běžné připojení k AP či Ad-Hoc ať už doma či v práci.

    http://www.kasuei.com/hitchhiker/
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00067072_hitchhiker0.2-main1_M96x.gif 
Zobrazení: 31 
Velikost: 10.3 KB 
ID: 2102   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00067072_hitchhiker0.2-main2_gc6k.gif 
Zobrazení: 40 
Velikost: 12.8 KB 
ID: 2103  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Tak jen první dojem - na HX4700 nefunguje ...
    (Tedy alespoň v mém případě.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tady se to resi, nainstaluj si .NET CF 1.0 SP3, coz bude platit pro vestinu zarizeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    NETCF jsem nainstaloval, ale nevím, co dělám špatně ... bez Hitchhikera se ke své síti připojím, s ním ne a ne ...:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    hmm... tak me to na mda III taky nejak nefunguje....
    nezobrazi vubec nic.. jen dva prazdne ramecky.... prestoze se mi mda III uz kamsi pripojuje.... a v dosahu jsou minimalne dve site

    ten net3 mam nainstalenej .... restart taky probehl... tak nevim ..
    funguje to nekomu na mda III ????

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Takze jsem to prave nainstaloval a vyzkousel a normalne se k uplne otevrene siti pomoci Hitchhikeru pripojil... :yes:

    Pavlucho, jak mas tu WiFinu na tom AP nastavenu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    na mda compact s wifi od pretecu taky nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já bych problémy viděl spíše u WiFi (není volně přístupný-není free) nebo problém s PDA, které by se mělo i bez tohoto softu připojit samo (bohužel může i k neveřejnému, takže v nastavení tyto nutno odmazat).
    Tento prográmek patří v oblasti wifi k nejpovedenějším a nejužitečnějším. Včera na PPS vyzkoušeno - funguje dobře.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    70

    Pánové, opravdu dobrý soft - konečně jsem se byl schopen připojit k WLAN. Musím říct, že "byl". Poté, co jsem se podíval do Options vypadla z něj tato hláška:

    "An unexpected error has occurred in Hitchhiker.exe
    Select Quit and then Restart this program, or select Details for more
    information"

    If I click Details then the following is shown :-

    ---------------------------------------------
    Hitchhiker.exe
    UnautorizedAccessException
    __Error::WinIOError+0x6c
    File:elete+0x3e
    WzcService::OnStartup+0x23
    WczService::.ctor+0x53
    MainForm::InitialiseWczService+0x13
    MainForm::ctor+0x42
    EntryPoint::Main+0xa

    a už se se mnou nebavil. Nepomohlo ani reinstalace (a to včetně .NET Framework SP3). Netušíte, kde a co se mi tam smotalo?
    Díky za každý nápad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Já teda nevím co si o tom softu mám myslet. Dá se s ním připojit i k zabezpečené síti nebo jenom k těm volně dostupným. Jelikož nevím, které to jsou tak jsem zkoušel vsechny v dosahu. Vsice se zobrazí, některé mizí ze seznamu a zase se objevují, ale k žádné se mi ještě nepodařilo připojit. Taky po každým použití mi to překonfiguruje nastavení wifi, takže když se chci připojit doma, musím znovu ručně nastavit IP adresu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    70

    Zkus tohle: http://forum.kasuei.com/forums/151/ShowPost.aspx
    Tak bohužel i tato rada byla planá a chyba je tam stále : Pozítří odjíždím na dovolenou a celou dobu mi to bude vrtat v šišce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    70

    Na domovské stránce se dneska objevila verze 0.3, která obsahuje mnohá vylepšení, mimo jiné i možnost vybrat si program, který bude po připojení k WiFi spuštěn a "síťový management".
    Sosejte rychle, bude nával
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    To: beecher
    Typická ukázka když někdo něco myslí dobře a dopadne to právě obráceně.. Chce nabídnout všem něco pro radost a nebo něco co někomu pomůže, ale výsledek je, že je s tím spoustu starostí. To taky znám.. Ale důležité je vydržet.. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aifel: Asi ti nerozumim... Kdo to mysli dobre? Ja nebo tvurce Hitchhikeru?

    BTW Autor to mysli dobre, ale lide nesmi zapomenout, ze je to verze 0.3, takze spousta veci tam muze ve finalni verzi byt dost jinak a taky spousta veci opravenych (jako ted ovladani WiFin na Hxech)...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jednoduše o novych verzi TouchFlo
    Od aRTies89 v sekci Touch HD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 17-09-2009, 17:02
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-02-2008, 10:39
  3. České znaky jednoduše na MDA Vario, MDA Pro či XDA III
    Od cenebris v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-12-2005, 13:58
  4. Hitchhiker
    Od ok2shi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-11-2005, 00:02