Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Rozdeleni obrazovky - zobrazeni dvou aplikaci soucasne

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Existuje aplikace, ktera by mi rozdelila obrazovku na dve poloviny pro dve samostatne aplikace? Jedna se mi o
    to, ze v horni polovine bych si spustil napr. cizojazycne texty a ve spodni casti slovnik. Prepinat mezi temito aplikacemi samozrejme jde, ale myslim, ze by praci pod VGA zrychlilo zobrazeni obou aplikaci najednou.

    Dik

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jo jo jo, urcite existuje, ale ted si nevzpomenu, jak se jmenuje... Aaaa, uz vim Je to Seymour.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Dik moc za velmi rychlou reakci.
    Dnes vecer to v klidu vyzkousim. Pri testovani ted v rychlosti, to vypada dobre , pouze mi to tam nejak zlobi pokud se mi spusti klavesnice.
    Snad neco najdu v nastaveni.

    Jeste jednou dik

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    bmw bmw je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    151

    Vzhledem k velikosti displeje se ptám na co je to dobré
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Jedna se mi o to, ze v horni polovine bych si spustil napr. cizojazycne texty a ve spodni casti slovnik. Prepinat mezi temito aplikacemi samozrejme jde, ale myslim, ze by praci pod VGA zrychlilo zobrazeni obou aplikaci najednou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    bmw bmw je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    151

    dejme tomu, ale stejně ta velikost displeje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Tak jsem to vyzkoušel, kvůli těm textům a překladům. Celkem by to bylo dobrý, ovšem jenom do doby, než vytáhnete sw klávesnici, pak je po všem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    Citace Původně odesláno od Jerry Salcer
    Tak jsem to vyzkoušel, kvůli těm textům a překladům. Celkem by to bylo dobrý, ovšem jenom do doby, než vytáhnete sw klávesnici, pak je po všem
    Presne tak, jak jsem jiz i ja psal, pokud se nepouzije klavesnice, je vse tak jak ma. Problem opravdu nastane pri pri pouziti klavesnice. ŠKODA
    Pokud by se nekomu podarilo najit fintu na klavesnici, popr. vite o jinem softu dejte prosim vedet.
    Citace Původně odesláno od bmw
    Vzhledem k velikosti displeje se ptám na co je to dobré
    Pokud lze vyuzit rozliseni 640*320, je to celkem v pohode.

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to vypada, ze to bude puzitelne jen na zarizenich s HW klavkou a nebo pri pouziti Ext. klavky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Když si nakousl tu klavku, potřebuju doporučit nějakou nevrzající a co se na ní bude dobře psát česká diakritika, jinak češtinu v pda nemám, pokud by to na to mělo vliv. Začínám psát delší texty a asi by to ext. BT klávesnicí šlo rychleji, proto jsem se i zajímal o Seymour, ale budu se muset spokojit jen s klávesnicí. Takže mi nějakou doporuč, ať netápu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    požívám BT od HP a zatím maximální spokojenst viz zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    a co psát bez klavky?Třeba rozpoznávání textu.Používám Penreader a nic nevyskakuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Dotaz na dorta, můžu na BT klávesnici přepínat mezi aplikacema nebo dokumentama bez tapání stylusem? Myslím jestli funguje alt tab, jako u desktopu, jeslti jo, objednávám. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Rozdělení kontaktů do dvou skupin
    Od gooorila v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-11-2009, 15:23
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-07-2009, 17:44
  3. Zobrazení QVGA aplikací/her na VGA displeji
    Od Jonage v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-08-2008, 22:14
  4. Něco na zobrazení PDA obrazovky na PC
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 14:53
  5. Jakou aplikaci pouzit pro snimani obrazovky?
    Od lucifer66 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-03-2004, 09:13