Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: mikrofon u MDA II-najdenou mě nikdo neslyší !

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    Ahoj ve spolek.nestalo se vám to někomu taky?z ničenho nic mě najednou lidi říkaj, že mě nesylšej,resp.slyšej hooodně špatně.Do teď jsem ale takovejhle problém neměl.Tel jsem hodil do tov.nastavení )po soft restartu) ale ani to nepomohlo.
    Díky za vaše zkušenosti či radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    zkus treba zasunout a vysunout konektor pro HF sadu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    konektor pro sluchátka? no to mužu zkusit,až se na ty sluchátka doma mrknu.
    Ale začlo to bejt "tichý" z ničeho nic...tak uvidím, co na to konekrot u sluchátek a dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    tak jsem byl v servisu,a za 262 Kč mi řekli, že mi za 12 574 vyměněj základní desku, že to neni mikrofonem.Nicméíně je sranda,že video zvuk nahrává,ale když já někomu volám, tak je zvuk potlačenej.takže jedině sludchátka,a nebo bluetueth slcuhátko.
    to je kouř
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A to neni jiz v zaruce? Krom toho, pokud to neni HW problem, asi bych zkusil flashovani, jestli se neco "necuklo" nebo tak, techniky bych moc vazne nebral, to uz se tu probiralo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    V záruce asi neni,navíc ten člověk, od kterého jsem MDA koupil ho koupil na Slovensku u Orange,takže jezdit do serviseu na Slovensko se mi nechce.flashování mě taky napadlo,takže zase do servisu a flashnout.nebo novější verze WINCE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    proc do servisu, taky je o flashovani MDAII a dalsich hracek hodne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    no to jo,ale já nejsem až takovej technic,abych se do toho pouštěl sám..to si netroufám, i když by to asi bylo nejrychlejší ((
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA II Někdy se nikdo nemůže dovolat
    Od Ukii v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 14:54
  2. tak teď už nikdo nikde nezabloudí,je tu Google maps
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 14:32
  3. mikrofon
    Od strojvudce v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-12-2003, 15:34
  4. Paměti není nikdo dost...
    Od bubo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-11-2003, 11:40