Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: WM2005 1.50g

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    67

    uz to nekdo zkousel ???

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A uz jsi hledal? Asi ne, pac jinak by jsi se neptal a nasel, ze ano...



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    67

    ovsem ze jsem hledal ale nenasel jsem nic proto se ptam

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od david131
    ovsem ze jsem hledal ale nenasel jsem nic proto se ptam
    A koukal jsi sem

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    67

    diky a sorry !!!!!

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Zamykám, o problematice WM2005 diskutujte zatím pouze zde.
    Děkuji


Podobná témata

  1. ROMku s WM2005 pro hx4700
    Od Barbados v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-11-2010, 20:03
  2. SmartMaps Mapy a WM2005
    Od Dede_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-02-2006, 15:26
  3. Qtek S110 a Wm2005
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 09:38
  4. Jde WM2005 do MDA1?
    Od unicos v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-04-2005, 20:33