Chtel jsem to rict spise takhle:
Today Pluginy (pokud je nedavame do RAMky), tak je bezpecnejsi je dat do ROMky, nikdy na kartu. Software, ktery poustime pravidelne (nejaky PIM manager), tak je dobre taky dat do ROMky, ostatni softwary, ktere pustime a nejsou zivotne dulezite, mohou byt na karte, ale s vedomim, ze proste program muze chcipnout, pokud jej pred vypnutim PDA neukoncim...
A programatori by to, ze z karty spusteny program muze pri uspani a znovuprobuzeni PDA padnout, meli vedet... To, ze to umozni instalaci na kartu je vlastnost toho, jak vytvorime instalacni CAB soubor daneho programu. To moc s tim, jestli mame osetrenu logiku provozu z karty, nema moc spolecneho...
Ad Mobipocket: Pokud je mi znamo, tak Mobipocketu je jedno, kde ma sve e-knihy (skenuje cele PDA), tzn. lze mit Mobipocket v ROMce a knihy na karte, pripadne rict tomu PC programu rict, kam to ma ukladat (teda aspon mne to tak jde nastavit u Mobipocketu 5.1).
No, je to v kartach obecne, protoze to proste chvilku trva, nez se ten jejich interni radic inicializuje, nez se pri navratu ze suspendu inicializuje ten jejich ovladac ve WM atd. Jsou to mikrosekundy, ale proste nekdy i ty mikrosekundy jsou dlouha doba...