Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Namapování kláves na N50

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ahojda mám problém vůbec netuším jak namapovat horní řadu kláves na své Benq mini buddy (F1-F9) tak aby se na ní psaly číslice. Poradíte někdo postup pro blbého? Mám nainstalovaný AEKmap, diakritika je v pohodě, když si najedu na AEK map scan tak mi to vyjede číselné kódy ale vůbec netuším co s nimi potom. Jak je mám změnit, nebo kam vložit. V PDA je ještě AEK map settings a spoušťák programu + lokalizace do různých jazyků. Takže co s tím dál, please???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    O tom se už píše tady, tak proč zakládáš další? :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Hodil jsem to na oba linky abych se dočkal nějaké odpovědi jinak mimochodem oba jsou moje, jen jsem to chtěl mít jak u klávesky tak i u Aceru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To máš jako s výtahem. Ať zmáčkneš tlačítko jednou nebo stokrát, výtah stejně přijede za stejnou dobu. Pro příště zakládej jen jednu diskuzi na jedno téma a to pouze v případě, že jsi odpověď na daný problém nenašel ve starších diskuzích. Také název i fórum není zvoleno nejšťastněji. Seš si jistý, že ta klávesnice jde pouze k Aceru?

    Přečti si prosím, pokud se tak již nestalo, pravidla pro diskutující. Pokud bude někdo vědět a chtít, tak odpoví. Máš-li to v profilu správně nastaveno, přijde Ti o tom upozorňující mail. Ber ohled na ostatní. Zdvojením dotazů se to tu stává méně přehledné. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Sorry ale začíná mi to tu připomínat jisté fórum a mobilních telefonech. Nejsem takovej UB abych si neprošel všechny fóra týkající se klávesnic a světe div se dokonce jsem použil i vyhledavač!!! Ovšem nikde !!! jsem nenašel přesný popis toho jak to samotné namapování provést v praxi! Jinak by to možná chtělo trochu víc trpělivosti s lidmi co mají PDA pár dní a ne měsíce, takhle pokud bych se v práci choval ke každému kdo volá s dotazem na infolinku tak mě brzo vyhodí
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak to si nerozumíme.
    1. Ce4you je fanouškovský web, kde se za rady neplatí a ani Ti, kdo se snaží pomoci, za toto nemají žádné honoráře. Takže to nemůžeš srovnávat s nějakou infolinkou, kde jsi asi brigádně zaměstnán.(Např. infolinku mobilního oprátora si platím v rámci využívání jeho služeb.) A pokud to bereš takto do detailu, tak se obrať na výrobce (prodejce) klávesnice nebo PDA. Tam jsi platil.
    2. Uvědom si, že pokud máš dejme tomu MDA II, které má zde hodně lidí, je pravděpodobnost odpovědi vyšší, než třeba u Dell Axim X 50v., kterého vlastní v celeé republice řádově desítky lidí. A obdobně to bude i s touto klávesnicí. Chápeš? A pokud jí někdo má a poradit nechce, tak s tím nikdo nic nenadělá (i když založí 1000 nových diskuzí)
    3. Pokud jsi použil vyhledavač, tak zase takový greenhorn nejsi, tak se na to nevymlouvej. V této diskuzi Tě kolega CommanderZ prosil "Nezadavejte prosim do fora dotaz vicekrat". Uvědom si, že když se někdo bude např. rozhodovat mezi 3 PDA a založí 4 dikuze (např.HP,FSC,Acer a Jaké si mám vybrat / koupit zařízení?), tak v diskuzích bude pěkný nepořádek a chaos, ve kterém se nikdo pořádně nevyzná. To už jsi možná poznal sám, pokud jsi něco hledal. Proto je také důležitá správná a výstižná volba názvu nové diskuze. Třeba u této "Namapování kláves na N50" jsem si myslel, že jde o HW tlačítka na PDA.
    Citace Původně odesláno od hanýsek
    Sorry ale začíná mi to tu připomínat jisté fórum a mobilních telefonech.
    Právě proto, aby se to tu nepodobalo diskuzím na mobilmania.cz a zive.cz se snažíme zachovat tu nějakou úroveň a štábní kulturu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jasně omlouvám se nechci tu rozhazovat hloupý flame po diskuzích, připomínku přijímám a beru za svou, jen mě zaskočilo, že tu fakt nikde není kompletní návod. S tím greenhornem je to spíš fór, ale je fakt že v PDA oblasti jsem zatím podstatně víc teoretik než praktik . Takže ještě jednou velká omluva!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jasně v pohodě.
    Ještě dotaz: co to je za klávesnici? Dával jsi nějaký odkaz v té druhé diskuzi, ale to je nějaká velká klávesnice k ntb., ale píšeš v názvu ... mini budy, tak jsem myslel, že je to nějaká mini kláveska.
    K USB klávesám možná bude něco u FSC Loox. Mrkni tam. Jinak, co tak pozoruji, se hodně používá klávesnice Palm One a také BT od HP.

    Jinak pravidla pro diskutující jsem nezmiňoval, abych Tě nějak ponižoval nebo buzeroval jako nováčka. Je tam odkaz do jedné diskuze, kde je vysvětleno, jak používat v diskuzích citace, tučné písmo, jak vkládat odkazy, obrázky atp., takže jsou tam i praktické věci.:yes: Tady to pěkně popsal Milan Švec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Je to mini kláveska od Benqu a je k ní rovnou malá notebooková myšička. Cena za komplet je cca 650,- s daní takže naprostá bomba. Jinak ale ten link je OK. je to ona jen ta fotka to trošku zkresluje, je to miniaturka jak má být v porovnání např s HP BT kláveskou v otevřeném stavu je prakticky stejná. Jedná se mi hlavně o namapování ť a ď + kláves F1-F9 jako 1-9. Předem díky za praktické rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Můžeš dát link na stránky výrobce nebo prodejce? Abych se kouknul, jak ten Tvůj zázrak vypadá.
    Ad problém s češtinou. Ty máš asi velkou plnou lokalizaci InterWrite od Sunnysoft, že? Zkus jí vypnout nebo odinstalovat a nainstaluj si zkušební trial verzi LEng (LITE verze) od Moravia Consulting. Jediná vada bude to, že jde pouze malá čeština, tzn. systém přeložený nebude. Ale pokud umíš trošku anglicky, nebude snad problém.
    LEng ke stažení tady nebo tady.
    Možná problémy zmizí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Takže link na výrobce, přesněji přímo na klávesku je: http://www.benq.cz/Products/Keyboard/index.cfm?product=293. S tím lengem to zatím zkoušet moc nechci, až bude nejhůř tak to zkusím. U mě je spíš problém v tom, že netuším jak na to, než že by něco nefungovalo, ale už jsem se domluvil s Intexem, že se sejdeme v tomhle týdnu v HK a kouknem na to. Každopádně moc díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. AE Button - po namapování mi nejde klávesnice
    Od horecky_ce4you v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-05-2009, 00:01
  2. Zabití všech aplikací pomoci namapování tlačítka?
    Od GMKcz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 20:55
  3. Namapování tlačítka pro zhasnutí displeje ??
    Od owoce_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-09-2007, 06:29
  4. Namapování zobrazení Today na HW tlačítko
    Od Onygzz v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-09-2007, 15:29