Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jak dostat na iPAQ h1940 cestinu?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    4

    koupil jsem HP IPAQ 1940,museln jsem ho resetovat a nyni nemohu nastavit cestinu????????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    Chtělo by to trochu víc informací. Udělal jsi soft reset, nebo hard reset? Jestli soft, tak se podívej jestli sis jí aktivoval kodem od výrobce. Pokud jsi udělal hard, tak se ti přirozeně vymazala a musíš jí znova nainstalovat.

    Jo. sorry za překlepy, ale mám na Fullscreen klávesnici moc velký prsty
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    4

    udelal jsem hard reset acestina fuc-co dal????
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    pokud je to přístroj prodaný v ČR, tak by jste měl mít češtinu na přibaleném CD, takže ji stačí jen nainstalovat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    4

    nemam originalni baleni ani cd.co dal??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud jsi zálohoval, uděláš obnovu a jedeš dál. Pokud ne, je to poučení pro příště.
    A jak jsi tam dostal češtinu poprvé?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    4

    dneska jsem to koupil-puvod neznam coz vypovida o vsem-bazar.jen pda-zadne prislusenstvi.sehnal jsem nabijecku ale ted bych tam rad dostal cestinu...poradite???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Aha, takže jsi koupil jen samotné PDA. Můžu se zeptat za kolik? Podle toho, co píšeš, bych odhadoval, že se jedná o nějakou čórku=kradené, protože není-li k tomu návod, krabice, CD, to se dá ještě pochopit, ale není-li dokonce ani nabíječka....

    K češtině - máš několik možností.
    1. Pokud chceš velkou nebo plnou češtinu (česká klávesnice+přeložený systém), tak zbývá jedině koupit u Sunnysoftu (pokud nebyla na CD a od prodejce nebo pův.majitele nejde získat).
    2. Umíš-li trošku anglicky, resp.stačila-li by ti jen česká klávesnice, doporučuji koupit LEng od Moravia Consulting.
    3. Nebo se obejít bez češtiny úplně. Někdo píše i sem do diskuzí bez diakritiky, tak proč by si se s tím taky nemohl uspokojit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    zde mas tu cestinu (jen demoverze, ktera bude fungovat tusim 30 dni) pak ji budes muset koupit

    klikni zde

    jinak doufam, ze mas nainstalovany activesynch. (program pro synchronizaci s PC) pokud ne stahni ho zde a nainstaluj ho jeste pred tim nez nainstalujes tu cestinu

    klikni zde

    jo a abych nezapomnel. Toto vse predpoklada, ze mas synchronizacni USB kabel, jinak je to vse na dve veci .... Vse se musi instalovat pres stolni PC a ten musis mit propojeny s Ipaqem. Pokud to nemas, nic nestahuj ani neinstaluj a nejdrive ho kup. Napr zde


    klikni zde

    nebo zavolej na

    Milan Hruška
    milan.hruska@ahmobile.cz
    pevná tel. linka: 283894885
    mobilní telefon: 603788781

    a nech si ho poslat postou na dobirku. Tusim ze ho maji jeste levnejsi nez u sunnysoftu

    doufam, ze to takhle staci
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ako odstranit cestinu v PDA?
    Od alfa33 v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-05-2007, 20:42
  2. Mobipocket a jak tam dat cestinu??
    Od padrinos v sekci eKnihy
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 07:53
  3. Jak dostat můj iPaq na Internet přes Wifi?
    Od AndieCZ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-05-2005, 08:25
  4. Ipaq h1940 + SE T610
    Od blazek.17 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-02-2004, 17:39