Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: GPRS a MDA

  1. #1
    Guest

    Muze mi nekdo prosim objasnit,jak je to s GPRS u MDA? Da se to aktivivat a deaktivovat? Jako u normalnich telefonu? Vim ze se tam zobrazuje G pri zapinani telefonu a ted se mi ne a ne zobrazit a nemuhu se pripojit do inetu. Mam odblokovany MDA a pouzivam oskara. Diky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    myslim, ze neda. a i kdyz nekdy tam G neni, GPRS jede bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Mozna je to blbost, ale neni na Today obrazovce ikonka indikujici spojeni? Staci na ni tapnout a muzete se odpojit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Guest

    odpojit jo, ale aktivovat ci deaktivovat gprs...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    A kde je teda problem? Aktivuje se jako normalni spojeni (bud manualne pres Connections, nebo automaticky podle nastaveni), vypne se takhle. Pouzivam to rok, kde je presne problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Guest

    Zeptam se trochu jinak. Mate zkusenost z instalaci SW pro ipaq na MDA? Je tam nejake omezeni nebo neco, co muze rozhodit stabilitu MDA? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Guest

    Zeptam se trochu jinak. Mate zkusenost z instalaci SW pro ipaq na MDA? Je tam nejake omezeni nebo neco, co muze rozhodit stabilitu MDA? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    dovolim si tvrdit, ze pokud SW netestuje device ID, tak je tam 100% komplatibilita, je to ten samej system plus neco navic. ja to uzvam uz nejaky ten cas a nemam problemy s nicim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Guest

    A mate zkusenost s ICQ na MDA a kdyz jo, tak s jakou verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ICQ chodi OK. Stahoval jsem z
    http://www.icq.com/download/ftp-pocketpc.html

    PavelR
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    chodi, je to parada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    5

    Na MDA chodí ICQ i gprs úplně v pohodě. T-mobile má na stránkách aplikaci GPRSpeed, která komprimuje a zrychluje stahování. Je dobré se tam mrknout na aktivaci programů, mnohanásobně se to zlevní.
    ICQ nemá chat....... škoda .....
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. X500 - WIFI - GPRS - IE a ICQ se stále připojení na GPRS, místo WIFI
    Od Georf_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-04-2007, 10:15
  2. GPRS
    Od kodlisko_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 27-11-2005, 20:44
  3. Datově neomezený gprs vs. gprs placeny po 1kb
    Od oskarmaniak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-08-2005, 10:35
  4. FSC Loox 720 + N6230i + GPRS (Edge) - Neplatny pristupovy bod GPRS
    Od plawa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-06-2005, 19:47
  5. Gprs
    Od Scythe_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 05-09-2004, 16:45