Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: PocketDos - nejde nainstalovat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    34

    Mám problém, poté co jsem si nainstaloval ActiveSync 4.0 (beta) a nainstaloval nový firmware 1.10 pro HP iPAQ hx4700 tak me nejde naistalovat PocketDos. Netusi nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...a pise to nejakou chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Aa - fajn - ja myslel, ze jsem jedinej... Pusobi to na me, jakoby se vubec nepokousel ten *.cab odeslat do PDA..
    Takze s napady sem

    Jo a mne to nehlasi vubec nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od Kato
    Aa - fajn - ja myslel, ze jsem jedinej... Pusobi to na me, jakoby se vubec nepokousel ten *.cab odeslat do PDA..
    Takze s napady sem

    Jo a mne to nehlasi vubec nic
    JJ presne tak, probehne pouze rozbaleni (netusim kam) a nasledne pripojeni k PDA vubec nenastane. A hlasku jako nejaky problem to zadnou neda:-(

    Predpokladam ze problem je v ActiveSyncu 4.0 protoze kdyz jsem mel 3.8 tak to slo bez problemu, ale vubec netusim co s tim ted.

    P.s.: Jakej mas ActiveSync ty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od Shanti
    JJ presne tak, probehne pouze rozbaleni (netusim kam) a nasledne pripojeni k PDA vubec nenastane. A hlasku jako nejaky problem to zadnou neda:-(

    Predpokladam ze problem je v ActiveSyncu 4.0 protoze kdyz jsem mel 3.8 tak to slo bez problemu, ale vubec netusim co s tim ted.

    P.s.: Jakej mas ActiveSync ty?
    No jasny - uplne presne to samy a AS mam taky ve verzi 4.0.0 (Build 4343) - ostatne jinej by mi s MDA II a WM5 nevalil :-/
    A ten *.cab ani nemuzu najit na disku (jestli ho teda vubec dela - vlastne jestli ho vybira az AS, tak je to jasny..)
    Co myslis - pomohlo by nainstalovat na veldejsim pocitaci AS 3.8 a treba by vytvoril *.cab --> a ten soupnout do PDAcka primo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    CAB se pri instalaci nevytvari, maximalne se rozbali. Pokud ma iDOS vlastni instalator ktery muze ActiveSync instalator obchazet (tedy nepotrebuje zadne CABy), tak s tim asi nic neudelate...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    34

    Aha:-(
    Nicméně díky za info. Takže pokud to chápu dobře tak nam nezbejva než počkat na new verz PocketDosu a nebo prejit na ActiveSync 3.8

    Uvazuji spravně?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Fakt varim z vody, ja to neinstaloval, ale pokud je problem najit ten CAB, tak to tak byt muze. Jina moznost je, ze ten CAB se sice nekam nakopiruje, ale aplikace ho zase automaticky po sobe uklidi (smaze)... Fakt nevim, nicmene pokud to s AS 3.8 fungovalo, tak je navrat zpet asi dobrym resenim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    58

    CABy se vetsinou ukladaji do adresare AS. Tedy c:\program files\active sync. A tam nekde nazev slozky. Druha moznost ze si programek udela vlastni slozku treba v program files. Jak na to: Od lesa :-) Spustit instalaci, odklepat to az do chvile kdyz si instalator vyvola spravce programu AS a zepta se kam to ma instalovat. V techvili otevrit program files nebo F3 hledani a najit zminey CAB :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od Orbb
    CABy se vetsinou ukladaji do adresare AS. Tedy c:\program files\active sync. A tam nekde nazev slozky. Druha moznost ze si programek udela vlastni slozku treba v program files. Jak na to: Od lesa :-) Spustit instalaci, odklepat to az do chvile kdyz si instalator vyvola spravce programu AS a zepta se kam to ma instalovat. V techvili otevrit program files nebo F3 hledani a najit zminey CAB :-)
    To sice jo, ale ten PocketDOS vubec AS nespusti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    34

    Tak jsem to vyresil:
    AS 4.0 nenahrava do PC nasledujici soubor"PPCLOAD.DLL", ktery v AS 3.8 normalne je. Staci si ho jen prihrat a vse funguje jak má;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nejde nainstalovat hotfix
    Od mao7_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-08-2009, 06:53
  2. Activesync 4,5 nejde nainstalovat
    Od xpeldax v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 16:18
  3. Hard reset - nejde nic nainstalovat atd..
    Od Dreamy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 17:45
  4. Nejde nainstalovat aplikace .exe
    Od gveck v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 21:00