Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 61

Téma: prestal fungovat active sync

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    najednou mi prestal fungovat active sync pocitace delaj ze neni mda pripojeny.. delaj to i jiny pdacka.. staci hard reset ale to se mi nechce.. co stim..? prez bt synchronizuje ale to neni tak rychly
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... odpojit kabel/kolebku a preinstalovat ActiveSync na PC ... pokud nepomuze asi ti nic jineho nez HW reset nezbude ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Smazat a znova zalozit Partnership?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Sakra, to je nějaká epidemie? U mne to samé, ale zjistil jsem, že je asi v cihle uvolněný konektor.. pokud cihlu v kolíbce či na USB kabelu vykloním, tak je kontakt a AS naběhne, tzn. není to softwarem, ale hardwarem... to zas bude peněz za opravu... blbne i dobíjení v autokolíbce... pomalu jdu vyhledat původní nastavení a asi navštím servis...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A nemáte tam náhodou Win 2005 a AS 4.0 ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Divný mě to zas píše u driverů v PC ovladač nefunguje správně a pomůže jen restart pc. Ale to bude asi tou tisíckrát vrácenou zálohou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    mam wm2003se a as 4.0 vzdy to fungovalo..do druhyho pc sem nainstaloval as 3.8 a taky se nespoji, lze nak odstranit partnerstvi v mdacku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jak psal Beecher-smazat VŠECHNY partnerství a vytvořit nové (nová).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    to je nanic na tom nezalezi na partnerstvi zadny pc nepozna ze je mda pripojeny.. active sync nic neregistruje a mda se jen nabiji jinak zadna reakce.. pomuze hard reset ale ten delat nechci protoze tohle se mi stava casto.. mocmoc prosim o radu.. diks
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od aaischa
    to je nanic na tom nezalezi na partnerstvi zadny pc nepozna ze je mda pripojeny.. active sync nic neregistruje a mda se jen nabiji jinak zadna reakce.. pomuze hard reset ale ten delat nechci protoze tohle se mi stava casto.. mocmoc prosim o radu.. diks
    Tak přesně tohle se mi stalo před dvěma dny a mám tudíž stejný problém...už pomalu připravuji HR ( opravdu nikdo neví,jak by se to dalo vyřešit jinak??Všechny mé pokusy selhaly....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ja mam wm2003 se a mam zkusenost ze se to nedej jen v teto verzi, reseni nemam, no teda tak trochu jo, ja synchronizuju prez bluetoot to normalne funguje ale neni to nejlepsi reseni
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od aaischa
    ja mam wm2003 se a mam zkusenost ze se to nedej jen v teto verzi, reseni nemam, no teda tak trochu jo, ja synchronizuju prez bluetoot to normalne funguje ale neni to nejlepsi reseni
    Asi se mi budeš smát,ale na compu modrý zoubeček nemám a nějak jsem ho zatím nepotřeboval...tak to vypadá,že ho budu muset koupit a nebo stále HR-kovat....:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jeste to jde i prez wifi.. no tohlecto me dost stve stalo se mi to uz po nekolikaty.. ten microsoft to dela snad naschval : :
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    No, jak to tady tak čtu, tak to vypadá více na problém hardware, než softu... Já tuto neděli provedl rozborku a zborku MDA2, sám jsem bez pájení vyřešil problém uvolněného konektoru v MDA... jde o to, že drátky 22 pinů z konektoru nejsou pájené, ale pouze opřené o sběrnici na desce a může se stát, že některé z nich mají špatný kontakt - jsou již bez potřebného přítlaku (nabíjení jede, ale AS ne, ten jeden pouze jako BT či WIFI...). U mne se v poslední době projevily nejen poruchy v nabíjení, ale i výpadky - přerušení AS, došlo k úplnému uvolnění konektoru v MDA, rozhodl jsem se pro razantní řešení a nyní mám vše OK, tzn. nabíjím stolní kolíbkou, v autě, AS jede v NB (AS 3.8) i v PC (AS4)... pokud bude zájem, popíšu opravu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Jarouš
    No, jak to tady tak čtu, tak to vypadá více na problém hardware, než softu... Já tuto neděli provedl rozborku a zborku MDA2, sám jsem bez pájení vyřešil problém uvolněného konektoru v MDA... jde o to, že drátky 22 pinů z konektoru nejsou pájené, ale pouze opřené o sběrnici na desce a může se stát, že některé z nich mají špatný kontakt - jsou již bez potřebného přítlaku (nabíjení jede, ale AS ne, ten jeden pouze jako BT či WIFI...). U mne se v poslední době projevily nejen poruchy v nabíjení, ale i výpadky - přerušení AS, došlo k úplnému uvolnění konektoru v MDA, rozhodl jsem se pro razantní řešení a nyní mám vše OK, tzn. nabíjím stolní kolíbkou, v autě, AS jede v NB (AS 3.8) i v PC (AS4)... pokud bude zájem, popíšu opravu...
    Ahojky!!!
    To by bylo skvělý,kdyby to blblo jen na špatném kontaktu USB portu....jak moc se liší MDA2 od MDA Compact???Myslím v tom portu???
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus P750 prestal fungovat
    Od mikie_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-01-2011, 20:38
  2. Prestal fungovat
    Od Garry_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2009, 18:51
  3. Active Sync prestal pracovat
    Od michallos007 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 11:56
  4. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 08:39
  5. Prestal fungovat POutlook
    Od Jewelsoft_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2004, 11:18