Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 61

Téma: prestal fungovat active sync

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    je v poradku detekovany a nevim kde muze byt zakopany pes!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    2

    Ja mam stejny problem se svym Qtekem. Vcera sem synchronizoval a dneska sem nainstaloval jinou verzi activesync a a uz to nejelo. Nabiji, probehne hlaska o rozpoznani zarizeni, ale samotne pripojeni se neuskutecni. Tohle se mi stalo i po preinstalovani synchron. softu pro SE K750i...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    nevim co to je ale udelal jsem HR zalohu kdy to funguje a uz to jede je to neco v MDA ale v tom uz se vic nevyznam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    18

    MDAc mi dela podobne problemy, pri pripojeni se zazelena AS ale pri prozkoumani to napise "Spusteni dulezite komunikacni sluzby se nezdarilo, restartujte....bla bla" Zkousel jsem MDAc na jinem PC a tam to je OK, takze je to v tom pocitaci, tipy z teto diskuze sem zkousel AS byl nejdriv 4.1 ted tam po vsech pokusech mam 4.2, 3.8 mi tuhne na 92% .. Zkousel jsem i tipy na www.activesync??? bylo jich tam celkem dost ale taky to nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    18

    Pote co sem prolez stranky tak sem ziskal toto:
    ---- ActiveSync Communications Log - Resets each time you connect -----
    .
    08/03/2006 14:41:55.234 - Windows CE Services (4.1.0) Communication Logging.
    08/03/2006 14:41:55.234 - Logging file auto-purge after a successful device connection.
    08/03/2006 14:41:55.234 - Connection: Process connection from IP address .
    08/03/2006 14:41:55.234 - CesProxy: Close Win socket 990
    08/03/2006 14:41:55.234 - Connection: Init RAPI port failed 0x8007271D.
    O te chbe 0x8007271D sem uz nekde cetl ale ted to nemuzu najit, nevite co ten vypis znamena? Nefunguje port 990? Dik za radu. Mike99
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dokolecka dokola...co zavira porty? Ze by firewall?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    18

    Dikes kouknu tu kde se to resilo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    já u mám taky problémy s AS, ale stačil nainstalovat CAB : nejak other connection a všechno bylo v poho.. (MDA Vario 2.26 TMO WWE) a druhé řešení bylo odškrtnout políčko v settings/connections/usb to pc a tam je enable advanced network funkcionallity. Ale skoro pokaždý se to při novém syncování muselo dělat znovu.. Bohužel je toto nastavení s těch ROM, které jsem používal jenom v té 2.26 TMO WWE a že sem jich už použil hodně..
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    21

    Mám Mio P550 (R01) a tam mi synchoronizace s AS 4.2.0 přestala fungovat. Ale na tom samém stroji používám druhé PDA iPAQ 1915 a tam funguje vše bez nejmenších problémů. Pokud někdo problém vyřeší, dejte vědět
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A co to presne znamena, prestala fungovat? To je definice problemu s odpustenim jak noha... :? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    21

    To znamená, že se nepřenese nic z PDA do PC ani opačným směrem. AS sice nadetekuje zařízení, ale tím to končí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    Citace Původně odesláno od beecher
    A co to presne znamena, prestala fungovat? To je definice problemu s odpustenim jak noha... :? :sarcastic:
    No me to prestalo synchro. z niceho nic. jedine pomaha je HW reset a pak obnova ze zalohy. pokud to ale vyjmu z kolebky a zase vratim,tak zase nic a tak dokola
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    moje zkušenosti sou, že AS si chodí podle nálady, i když je nastavenej OK. Jednou mi asi 2 dny nešel a to sem přeinstaloval úplně všechno včetně com portů a všem registrum co by mohly bejt od AS a stejně to nepomohlo.. Asi po po dnu potom se to zase rozchodilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    39

    Tak jsem se nedomluvil s ActiveSync 4.1. Už mne ten šmejd přestává bavit a chtěl bych si koupit SW na obdobnou synchronizaci ale od jiné firmy než Microsoft.
    Koupil jsem navigaci TomTom pro Pda a mobily verze 6. Funguje bezvadně, ale její SW požaduje při aktualizaci připojt zařízení pomoci kabelu na PC. A to mi pije krev že AS jednou jde a teď uže zase nejde. Jinak jsem používal AS na sdílení el. pošty. dále bych chtěl kabelem provádět synchronizaci přípojení Varia na notebook pro přístup na internet.
    Prosím má někdo takovýto AS ale od jiných výrobců (i placený), poraďte.
    Díky Jiří
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    pokud vím, tak alternativa AS pro windows neexistuje, jediná možnost je nainstalovat si linux a na něm už alternativa je, akorát nevím, jak se ten program jmenuje..
    narazil jsem na zajímavou stránky, pokud vás to něoho štve tak moc, tak se v tom povrtejte a vono to IMHO zase bude šlapat a už pořádně
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus P750 prestal fungovat
    Od mikie_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-01-2011, 19:38
  2. Prestal fungovat
    Od Garry_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2009, 17:51
  3. Active Sync prestal pracovat
    Od michallos007 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 10:56
  4. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 07:39
  5. Prestal fungovat POutlook
    Od Jewelsoft_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2004, 10:18