Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 61

Téma: prestal fungovat active sync

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od Bedřich Stejskal
    ....jak moc se liší MDA2 od MDA Compact???Myslím v tom portu???Díky
    Jooo, tak to já nevím... co XP, už se naboural do vnitřností MDAc??? Ten zná dost podrobně všechna MDAčka, neb je vlastnil a dost experimentoval... Já špatný přítlak drátků pinů identifikoval tak, že pokud byly konektory (samec i samice) v ose, tak to nenabíjelo a ani AS nefungoval. Pokud ale došlo mírným tlakem k vyosení samce, tzn. místo 180 stupňů byly konektory v úhlu cca 170 stupňů, tak se to spojilo a vše jelo... problém ale byl ve vyčvachtaném konektoru v MDA (samici), který toto vyosení umožnil... ale potom se konektor zcela uvolnil a musel jsem opravovat... Opatrně otestuj a pokud vše pojede, tak šup do servisu, MDAc je na trhu pár měsíců, to je na záruční opravu, pokud se nic nezlepší, tak to asi bude softem a tam babo raď ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    u mda compactu je mini USB konektor aspon co ja wim, a ten se jen tak neoddeli, mel by byt priletovany, HW problem to muze byt ale u me neni, delal mi to iPAQ 3970, MDA2,iPAQ rz3715, iPAQ 2210 a ted mda III vzdy staci udelat hard reset a jede to znova tohle neni hw problem neco se podela a je to .. me nabiji vzdycky a na pritlaceni nebo cokoliv nereaguje as vubec
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...zkus PDA prejmenovat. Neptej se proc ale uz ve dvou pripadech mi to v podobne situaci pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    stal se zazrak...... huraa ses mistr ) takovouhle vec bych v tom nehledal :sarcastic: ted mi povez proc se tohle deje.. deje se to dost casto tak jednou do mesice nebo do dvou mesicu stopro... a co zmena jmena v mdacku udela?? na jinym pc to taky neslo a tam se to mda nikdy nepripojilo takze je to v nem a ne v as v pc.. diiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    ...zkus PDA prejmenovat. Neptej se proc ale uz ve dvou pripadech mi to v podobne situaci pomohlo.
    Zdravím!!
    Tak jsem přejmenoval a stále stejný problém...zkoušel jsem vše,co se zde popisuje a stále žádný výsledek.Pomůže pouze HR.
    Přitom,když zapojím kabel,ozve se zvuk z PC připojení,ale AS hlásí nepřipojeno(to samé i v MDAC).MDAC se nabíjí,ale jinak nic..pouze se nepravidelně ozývá PC,že připojené zařízení v USB nemůže rozpoznat.Ale to mi začalo dělat až teď.Před dvěma dny bylo při připojeném kabelu MDAC jen "nepřipojeno v AS" a nic jiného se nedělo.Co to proboha může jen být????Začínám z toho být zoufalý
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Tento problem sa ubjavil aj mojho hpcka h1940. Tiez jedneho dna mi synchronizacia zahadne prestala fungovat. Po hw resete synchronizacia cez usb fungovala bez problemov. Az asi po dvoch dnoch - pravdepodobne po naistalovani nejakeho softu mi zrazu prestala fungovat. Zatial nepomohli ani predchadzajuce tipy :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    setkal jsem se stejným problémem u DELL X50v, activesync fungoval vždy na 100% a pak jsem udělal HardReset a chtěl jsem si synchronizovat data a nic -> respektive PDA se připojilo a když mělo dojít k synchronizaci, tak se odpojilo :

    a kde byl zakopaný pes? no v prvním případě "nesynchronizace" nevím, ale pak jsem zkus všechno možné ( přejmenovat, několik dalších HR ) a stále nic -> po jednom HR jsem nastavil synchronizaci "ničeho" - prostě všechny sync políčka prázdná -> PDA zůstalo "zelené" v activesync, čímž bylo stále připojené a tak jsem zkusil synchronizavat schůzky -> povedlo se a od té doby to funguje ku spokojensti -> proč nevím -> ale funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    zmenil jsi nazev zarizeni v start-settings-about, nebo si menil owner..(vlastníka..)??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od aaischa
    zmenil jsi nazev zarizeni v start-settings-about, nebo si menil owner..(vlastníka..)??
    Jestli tento dotaz byl směrován na mě,tak jsem zkoušel oboje a samozřejmě nic...asi si zase udělám HR a budu doufat,že snad už to bude v pořádku...nic jiného mi ani nezbývá...( : :no: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Možná to sem nepatří, ale náhodou jsem přišel na to, proč nefungoval ActiveSync mě.
    Odintaloval jsem v PC program Weather a vše funguje normálně. Podotýkám, že mi synchronizace nefungovala znenadání a když tak pátrám v paměti, tak se to mohlo shodovat s datem instalace právě pr. Weather. Možná je to euforické, ale nedivte se, neměl jsem synchr. 3 dny

    )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    5

    No, ja to reším přeinstalovanim ActivSynch. Při tom se nainstalujou i ovladače pro USB a jde to. Taky se můžeš podívat do systému HW jestli máš v pořádku ovladače USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    tak nevim 3 HR za 2 dny a pokazde to stejne pri zapojeni MDAc ke kabelu se jen nabiji a nesynchronizuje!!ostatni veci pres USB jedou jen to MDA nevite nekdo co s tim uz sem zoufalej
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemate v AS na PC vypnutou synchronizaci pres USB?

    Podival bych se taky do spravce zarizeni, jestli je zarizeni spravne detekovano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    jeste rano mi to synchronizovalo normalne tedka jsem dosel a nic!!to je snad nejaka anomalie nebo co!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Podivejte se do Spravce zarizeni v PC, jestli se to PDA spravne detekuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus P750 prestal fungovat
    Od mikie_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-01-2011, 19:38
  2. Prestal fungovat
    Od Garry_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2009, 17:51
  3. Active Sync prestal pracovat
    Od michallos007 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 10:56
  4. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 07:39
  5. Prestal fungovat POutlook
    Od Jewelsoft_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2004, 10:18