Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: E-125 upgrade systemu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    1

    Lze nahrád novější OS např. CE2002 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ne, je to hodne stare zarizeni
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    to není podporováno processorem - me prijde ze romka je dostatečná
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tohle sem našel :

    null09/06/2001 - Over at www.pocketpcthoughts.com you can find cool article which displays the new PocketPC OS upgrade code-named: Merlin, a.k.a. PocketPC 2002. PLEASE NOTE that PocketPC 2002 is based on Windows CE 3.0, the SAME OS used in the current PocketPCs (including the Casio E-125). It's just an upgrade. I was very skeptical at first, after seeing Jason's visual walk-through, it does definately look like this upgrade is worth something. If you need better network connectivity (I DO! I DO!), then this upgrade looks totally awesome! I have NO IDEA if Casio will be offering an update for the E-125. Most likely, if they do offer it, you'll have to mail your Casio in and have them replace the ROM to get it to work. The Casio E-125 does not have a "Flash-ROM", so you can't just download the upgrade and expect it to work . Oh well. I will definately let you know if I can get an answer about this! I will try and e-mail some people to get some info!

    Takže, jestli je to pravda a moje slabá angličtina nějak přelouskala tenhle článek, tak Casiopea e-125 nemá "flash rom", a tudíž ji nelze přepisovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak tak, upgrade je mozny "pouze" vymenou neprepisovatelnych ROM cipu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    takže to znamená servis a vyměnit ROM za přepisovatelnou? jestli jo, tak jak kde a za kolik? nebo prostě nějakej link
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne to znamena vymena stavajicich ROM cipu za nove ROM cipy s OSem, opet neprepisovatelne... Ale mam obavy, ze to jeste nekde budou mit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    aha.. a jestli jo, tak to stejne bude stát asi jako celé casio z bazaru
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Spis bych tipoval, ze to bude podstatne drazsi, nez cele Casio v bazaru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak to je eště lepší ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    HNUSAq_ce4you
    Guest

    http://handheld.softpedia.com/devices/Casio/Casio-Cassiopeia-E-125-117.shtml

    Hlavně tento řádek je zajímavý: ROM Type Flash

    Podle mě E125 má FlashROM, mám to tady před sebou rozebrané.
    Číslo toho chipu je 23C64040AL. Jsou tam dva takovéto čipy. Jeden má na sobě nalepenou zelenou tečku. Dále jsou tam čísla:
    první chip:
    GY 700
    0033K7033
    druhý chip:
    GY 699
    0033K7037

    Mám E125 z německého ebaye. Bohužel je tam něměcký OS, už dřív jsem zkoušel sehnat OS jiný, leč bohužel se mi to nepovedlo. Pokud byste na něco přišel, prosím, dejte mi vědět. Budu bádat dál!

    Flashování zdar
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    HNUSAq_ce4you
    Guest

    dotaz: máte někdo Platform Builder 3?

    edit: už to sosám
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Hermes - nepovedeny upgrade systemu
    Od john_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 19-08-2006, 18:32
  2. Upgrade systému a odesílání pošty
    Od mad2707 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-10-2004, 09:54
  3. Je vobec mozny upgrade operacneho systemu v HPC?
    Od revik v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-07-2002, 16:14