Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Zruseni odpojeni gprs u MDA Compact po stisku cerveneho telefonu.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    8

    Docela me to vadilo, protoze pouzivam toto tlacitko pro odchod na today. A v moment kdy jsem ho stisknul mi to odpojilo gprs. Pokud Vam to nevyhovuje taky, staci zmenit v registrech:

    Hkey_current_user\Controlpanel\Phoneextendedfuncti on\nogprsautoattach hodnotu na 0.


    Nekomu to udajne spojeni neshazuje, je mozne ze to dela nejaka s utilit od T-mobile automatickych instalovanych po HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    funguje to i na MDA II ???? ... ta featura s kilnutim GPRS me taky stve (
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    20

    Jsem zkusil, ukonci gprs stejne. (softreset byl). To bude v necem jinem.
    Potreti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tenhle klic nastavuje automatickou detekci GPRS po aktivovani telefonni casti. 1 - ihned po aktivaci, 0 - az pri pozadavku na GPRS...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím.. Mám problém ze kterého šílím a nevím si rady.. Jsem dlouhou dobu připojen na GPRS. Pak zavřu třeba ICQ a GPRS zůstává stále připojené.. nic se neděje.. Pokud zmáčknu čaervené tlaačítko tak se také nic neděje.. Jediným způsobem jak lze GPRS na MDA compact vypnout je odpojit se od sítě a zase připoji.. : Poradí mi prosím někdo jednodušší cestu jak vypnout GPRS.??? Budu moooc rád!! Předem moc dík!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    kliknu na ikonku gprs monitoru nebo G a dam odpojit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Eh.. WTF?? Tam žádný odpojit nejni.. Taky jsem to tak měl u Looxe ale teď tam nic takového nemám..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Ahoj, ja mam opacnej problem. Kdyz stahnu emaily a nebo se mi automaticky aktualizuje pocasi tak zustane GPRS pripojene. Jde nekde nastavit aby se automaticky po aktualizaci odpojilo?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    to,ze je gprs aktivni neznamena,ze neco platis..

    to,ze nemas odpojit v gprs ikonce..je opravdu zarazejici...ja stejne vsem doporucuju gprs monitor (dostal si gratis na cd) , je to prvni vec co instaluju po HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Hurá!! Když jsem doinstaloval konfigurační CABy na MMS a GPRS a připojil se, tlačítko odpojit už tam je!! HEURÉÉKA!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od Ganja
    doporucuju gprs monitor (dostal si gratis na cd) , je to prvni vec co instaluju po HR

    Proč si ho nenahraješ do extROMky? Se ti nainstaluje automaticky (nebo ty si tam nedáváš programy z extROM? - dáš ke konci HResetu SReset?)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. mda compact iv zruseni vzhledu t-mobile
    Od myskda v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-12-2010, 14:48
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-09-2008, 22:55
  3. Qtek 9100 - odpojení po odeslání MMS / GPRS
    Od fairborn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-05-2006, 18:23
  4. Automatické odpojení GPRS po zamknutí klávesnice
    Od glogloman v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 08:39