Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 89 z 89

Téma: Nový firmware 1.10 pro HP iPAQ hx4700 již k dispozici na webu HP!

  1. #76
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Na nic jsem nepřišel. Jen SR ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    174

    Ja nic podobneho nezaznamenal. Kdyz iPAQ vypnu uprostred prehravani MP3, tak po zapnuti zase hraje tam kde skoncil. Pokud mezitim vyndam sluchatka, hraje nahlas, pokud je tam strcim, hraje do sluchatek.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Po updatu me 4700 se mi deje to, ze kdyz mam PDA v kolebce tak se mi sam zapina, pokud ho do kolebky strcim pri zapnutem PC, pokud pri vypnutem a nasledne zapnu PC zustane vypnuty, ale kdyz pak PDA zapnu a vypnu zacne se zapinat (odhadem co 10 minut). Nemusi to souviset primo s update fw, ale muze to delat jiny soft updatoval jsem i dalsi programy.
    Nesetkali jste se s tim ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od k.karel
    zacne se zapinat (odhadem co 10 minut). Nemusi to souviset primo s update fw, ale muze to delat jiny soft updatoval jsem i dalsi programy.
    Nesetkali jste se s tim ?
    Mě se to v poslední době taky začalo stávat, nevidím žádnou souvislost s kolébkou, zapínáním a vypínáním ani update ROM. Asi to bude nějaký soft. Budu muset začít odinstalovávat a vylučovací metodou přijít na to, co to dělá. Bude to ale těžký, protože to dělá jen občas, vždy se zapne tak na 5 vteřin a potom se sám zase vypne. Nejčastěji jsem to vypozorovat tak 2x denně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    5

    V novém fw je Informant 5.6.2.0194, kde je možno zadat registační kod. Znamená to tedy, že se jedná o trial verzi nebo je jinak omezená? Mám koupenou verzi 4 za cca 30 EURO (asi 2 roky zpět), ale registrační číslo "čtyřky" nová verze nebere. Kde tedy vzít reg.číslo na novou verzi ? Koupit celou znovu za 30 EURO ? Poradí někdo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Obrátil bych se na support WebISu.
    Předpokládám, že vzhledem k tomu, že PI je v HX4700 zdarma ti číslo pošlou.
    Já jsem si ani nevšimnul, že tam nová verze je ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Na to je přeci jiná sekce, ne? Zkus trochu hledat v sekci Software.
    Tak jsem hledal v sekci SW, ale bohužel ... Hodně se tam hovoří o nové verzi 2005, ale můj problém to neřeší. Pokud víš jak na to, zkus mne ještě trochu "nakopnout".
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    To Joe_Black

    Zkoušel jsi ten support WebISu? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od Joe_black
    Citace Původně odesláno od libor_m
    Na to je přeci jiná sekce, ne? Zkus trochu hledat v sekci Software.
    Tak jsem hledal v sekci SW, ale bohužel ... Hodně se tam hovoří o nové verzi 2005, ale můj problém to neřeší. Pokud víš jak na to, zkus mne ještě trochu "nakopnout".
    Reagoval jsem na příspěvek Pety, s reg. kódem ti opravdu nepomohu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    To Joe_Black

    Zkoušel jsi ten support WebISu? :?:
    Zatím ne, nejsem zběhlý v anglické komunikaci se supportem, zkusím se zeptat prodejce (Sunnysoft).
    Navíc jsem zjistil, že nová verze, má zablokované některé funkce, které před upgrade fw normálně fungovali. Fakt nevím, co to má znamenat, můj PI využívám na 50% což mě opravdu prudí !!!
    P.S. Ještě jeden postřeh po upgrade fw - nefungují upozornění úkolů a schůzek (pouze svítí, ale zvuk nejde), vč. budíku !! (Jen se ukáže na obrazovce, ale nejde zvuk !! :
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    koffee_ce4you
    Guest

    Jak je to tedy ted s tou cestinou? Nainstaloval jsem rom 1.10 + ten fix na baterky.. A ted by me tedy zajimala ta cestina.. Na sunnysoftu jsem nic nenasel, tak nevim jestli tam mam dat tu co mam (8,6) nebo ne.. Dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Dej tam aktualni češtinu 8.6 jež najdeš na sunny webu, funguje to s ní bez potíží.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Informace ctenarum: V pripade, ze vyjde nova ROM na urcite zarizeni, ktera obsahuje vyrazne zmeny je pripraven novy CAB, potazmo instalator, ktery pri detekci daneho zarizeni nabidne k vyberu loklizaci dle ROM (u 4700 je to 1.0 a 1.11, stejne tak je to u Acer N50, TM Compact, ...) Pokud je zmena nevyzrana a neomezuje funkcionalitu, pouziva se puvodni lokalizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    koffee_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Dej tam aktualni češtinu 8.6 jež najdeš na sunny webu, funguje to s ní bez potíží.
    Tak jsem se ji tam poklusil dat, a nejak to nejde registrovat, abych nemel to demo Vse mam original, vcetne aktivacniho klice atd, ale pri vyplnovani se stejnymi kody jako k IW 8.5 (?) to pak proste napise "selhani registrace"

    Mam si teda objednat nove kody na sunny softu, jak pisou tady? Ale platit se mi za to nechce, kdyz mam IW 8.5..
    http://obchod.sunnysoft.cz/scripts/d...21573&level=26

    kdyby 8.5 na rom 1.10 fungovala tak nic neresim...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. HP iPAQ hw6915 - novy firmware
    Od krut_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-07-2008, 08:23
  2. Nový Activesync 4.5 a přístup k webu
    Od Stanson_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-03-2007, 13:04
  3. HP iPAQ hx4700 Firmware Update pro ROM verze 1.10
    Od PavelR. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 19:50
  4. Nový Acer n35 oficiálně na webu Aceru
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 21:39