Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 181

Téma: WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    K bodu č.1 - dávám přednost paměti pro běh programů před zabráním instalacemi. Jak mám zabráno víc než 15MByte instalacemi a daty tak jsem již nervozní. Při potřebě běhu více programů současně je pak každé Mega žádoucí!
    K bodu č.2 - potřebuji (chci mít) na ploše ikony ke spouštění programů dělených podle skupin a tak jsem vyzkoušel od c-launcheru až po Pocket Plus snad vše a kupodivu nejspolehlivější se mě jeví PoPlus. Nejmenší počet pádů a následných SR. Další dobrou vlastností je začlenění programů Spb (které kecají na plochu) přímo do PoPlus - Finance, Weather, GPRS Monitor. Vyzkoušel jsem všechny tři a bez problémů - finance jsem si pro termíny plateb a pohledávek spolu s Monitorem ponechal - dost často v terénu používám pro stahování pošty mobil a tak orientace jak to běží, případně na kolik to přijde, je celkem fajn. Ostatní neznám -- nemohu posoudit.
    Takže mám na ploše pouze PocketBreeze a PocketPlus. A Wisbar - ten je však vidět jen na liště. A mám vše co potřebuji, nemluvě o snadné orientaci a dobré čitelnosti všech údajů. A tlačítko START vlastně ani nepoužívám.
    P.S. A Wisbar používám vlastně jen z jednoho důvodu , pravý horní roh již není tak citlivý jak býval ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Chtel sem se zeptat, jak verze 2.4.0.1. tak posledni 2.4.1.1. mi sice zobrazuje cestinu,ale veskere napisi s hacky,krouzky.. mi ukazuje spatne,takze takova slova jako pruzkumnik ci pamet jsou uplne spatne..v cem mam co nastavit,abych to opravil..pisete tu,jak s tim problem nemate,tak nevim,kde je chyba, dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak sem na to uz prisel, staci v uprave vlastnosti tematu zatrhnout "Nahradit pismo tematu timto:" ... na Tahomu to jede super..
    Ale chtel sem se zeptat, dela mi to desny problemy s ActiveSync,pravidelne mi selze pripojeni kdyz treba udelam SR,po znovuspusteni se to spolu pere a casto nedojde k synchronizaci...jo a taky nabihani Wisbaru po startu je brutalne pomaly,pak uz je to ok,ale ten start,to je zly,da se to nejak zrychlit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dělají Ti to až ty 2 poslední verze nebo i ty před tím? Postup instalace češtiny děláš doufám dle návodu JP.
    Seš rychlejší než stačím odepsat
    Tahomu nemám a problém s češtinou taky ne, takže tím to nebude. Na problém s AS doporučuji v Řízení programových úloh dát ActiveSync (ignorovat). Také doporučuji instalovat do PDA a ne na kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Nevim,ktery pismo by bylo nej,ale urcite to aspon uz zobrazuje ok..ja zkusil poprve az ty dve posledni verze,takze nemam zkusenosti s predchozima..ignorovat u AS mam,ale stejne to nekdy hapruje..ale uz se to nejak uklidnilo Kazdopadne ale start je brutalne pomalej,nez si to nacte vse,tak to abych si da kafe :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Všiml jsem si, že si na pomalost načítání stěžovali nejvíce majitelé Looxů. Jak opakuji, já s tím na iPAQ 4150 problém nemám a pokud vím, tak ani beecher na Dellu. Koukni na prodlevy/časy, co tam máš nastaveno. Nemáš WA na kartě? To také může zpomalit chod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Kdepak,vse mam v pda,nikoli na karte,ale proste pokud udelam soft reset,tak to docela trva, ale je fakt,ze vedle wisbar mi nabiha jeste pocket plus a pocket breeze,weatherpanel,tak mozna bych po n30 chtel uz opravdu moc,aby naskakovala svizne Jinak sem zpozoroval,ze AS cim vickrat se spojim,tim mene uz dela problemu,vypada to,jako by si na sebe wisbar a AS zacali zvykat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Ackoli sem s wisbar nadmiru spokojen,uz jen kvuli ty nabidce start,ta je super,tak co ho tam mam ty dva dny,tak se mi nekolikrat stalo,ze sem musel HR, nebo aspon SE :? Je pravda,ze mam vse, Pocketplus,weatherpanel,pocketbreeze a ted wisbar..poradte,ktery z nich by se spolu meli teoreticky nejvic prat,pripadne co zatrhnout,aby se intenzita tuhnuti snizila..pomaha treba to vyrazeni pravidel vypinani u P+ kdyz ho vlastne prekryva wisbar a tudiz minimalizace tahem,pripadne vyjimky pro minimalizaci namisto vypnuti nejdou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus používat WA2 bez SPB+ a naopak, tedy samostatně. Je možné, že se ti tam něco s něčím "pere". Podívej se do nastavení. Oba jsou task manažeři, tak bych problém hledal tam. Ale že by toto způsobovalo HR? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od xkovi
    Ackoli sem s wisbar nadmiru spokojen,uz jen kvuli ty nabidce start,ta je super,tak co ho tam mam ty dva dny,tak se mi nekolikrat stalo,ze sem musel HR, nebo aspon SE :? Je pravda,ze mam vse, Pocketplus,weatherpanel,pocketbreeze a ted wisbar..poradte,ktery z nich by se spolu meli teoreticky nejvic prat,pripadne co zatrhnout,aby se intenzita tuhnuti snizila..pomaha treba to vyrazeni pravidel vypinani u P+ kdyz ho vlastne prekryva wisbar a tudiz minimalizace tahem,pripadne vyjimky pro minimalizaci namisto vypnuti nejdou?
    Na fóru WB jsem četl, že je třeba v SPB+ vypnout task manager.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Zkus používat WA2 bez SPB+ a naopak, tedy samostatně. Je možné, že se ti tam něco s něčím "pere". Podívej se do nastavení. Oba jsou task manažeři, tak bych problém hledal tam. Ale že by toto způsobovalo HR? :?
    No bohuzel vcera se to tak jevilo, co sem tam dal wisbar,tak to blblo..ale zatim sem zkusil vyradit z provozu close button u P+ a docela se to uklidnilo..nepouzivat P+ by me mrzelo,ikony na plose v jeho podani mi vyhovuji, ovsem kaskadovita nabidka startu tez neni k zahozeni, tak doufam,ze nebudu muset nakonec jeden z nich ozelet :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak ackoli se to zlepsilo,tak nejvic problemu to ma,kdyz serfuju na netu,tam se mi bud nahle vyradi spojeni pres AS, to je ta lepsi varianta, ale pri delsim browseni casto vytuhne tak, ze nic nez HR nepomuze Nechce se mi verit ale,ze by zrovna wisbar tahle zlobil..a bylo by mi ho lito odinstalovat..ale jeste tak dva HR a uz na nej opravdu kaslu ( Nemit sprite backup a do 4 minut zpet data tak,jak byla pred HR, tak uz asi zesedivim
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Tak po asi 10 HR behem 3 hodin sem se tak nastval,ze sem si zacal instalovat po jednom programu a testovat stabilitu.. a prisel sem na zajimavou vec, SPB P+ a WA se spolu vubec neperou(po vypnuti funkce close button v P+),cely ten problem zpusobuje a to zcela pravidelne multiIE Zkusil sem to asi 10krat..vzdy to zamrzlo az po instalaci multiIE,do te doby to bylo zcela stabilni,az na nekolik nahodnych vypnuti WA..takze se zatim musim obejit bez multiIE,nez prijdu na reseni
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    BTW kam instaluješ MultiIE do RAM nebo na kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od dort
    BTW kam instaluješ MultiIE do RAM nebo na kartu?
    Samozrejme ze do pameti, nikoli karty...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 20:55
  2. WisBar Advance 3 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od Carabei v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-01-2009, 16:07
  3. WisBar Advance Desktop - rady, tipy, zkušenosti
    Od dort v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 351
    Poslední příspěvek: 20-10-2008, 21:43
  4. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 21:04
  5. WisBar Lite - rady, tipy, zkušenosti
    Od TheMelin v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 03-03-2006, 17:03