Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Tv ovladani

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    Dobrej chci se zeptat jestli nekdo nevi nejaky dobry program na ovladani tv, hi-fi, atd... tak jestli by mi nteda nekdo nemohl rict nazev programu nebo lepe link.
    Tak dekuji za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    a mas to i na ty strance LOOXu, kde muzes nakupovat za ty body, ktery dostanes kdyz si koupis PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    102

    ovládání tv z pda je hlavně úplně na prd... :-(( ten IR to na to neni dělanej......má na houby dosah....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Citace Původně odesláno od marosh
    ovládání tv z pda je hlavně úplně na prd... :-(( ten IR to na to neni dělanej......má na houby dosah....
    Jak z kterého a jak na co. Myslím, že takových 4-6m u mé televize je poměrně dostatečná vzdálenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    Diky moc
    ale neznate nekdo program NEVO celkem by se mi hodil ale nikde ho nemuzu sehnat...
    da se tam lepe ladit tv ne ze to musim delat manualne ale ono si to samo najde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud se nic nezmenilo, tak je Nevo k dispozici jen jako OEM... Tedy neda se koupit samostatne, ale musi si ji vybrat vyrobce a dat to na sve zarizeni on...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Pokud se nic nezmenilo, tak je Nevo k dispozici jen jako OEM... Tedy neda se koupit samostatne, ale musi si ji vybrat vyrobce a dat to na sve zarizeni on...
    Spatne:'(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    ted me jeste napadlo jestli neznate nejakej program kterej si tu telku najde sam nebo se tam uda aspon znacka pristroje.... ja ko to je u nevo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Clemenza
    a mas to i na ty strance LOOXu, kde muzes nakupovat za ty body, ktery dostanes kdyz si koupis PDA
    mohl bych dostat link pls...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od dort
    No tak su asi blbe ale ten program nemam a ni kvalitni tv od thomsna proste ze si to vlaste vyhleda samo....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Já spíš preferuju TV-remote controller, ale pravda, to je jedineý program, co jsem zkoušel, poté mě přešla morivace zkoušet VITO. Musí to být nádherné, to samovyhledávání a nepochybně i pohodlné, leč já preferuju staré dobré namapování různých tlačidel. Jj, dá to docela fušku, ale přijde mi....no prostě je to divné-namapované ovladaše v TV-RC mají mnohem větší dosah než předdefinované...podle mě je blbost, že to nahraje silnější signál a ten taky vyšle...to mi přijde technicky jako blbost, ale rovněž nechápu, jak mohou předmapované ovladače mít menší dosah, když mají vysílat ten samý signál, jako namapované? Jsem zmaten
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Já používám také TV remote controller a jsem s ním spokojen. I když dosah nic moc. S MDA I funguje tak cca na 2,5 m. Tady je ke stažení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jack-o-neill
    No tak su asi blbe ale ten program nemam a ni kvalitni tv od thomsna proste ze si to vlaste vyhleda samo....
    Asi by si chcel veľa. Nevieš nám povedať ako by to mal spraviť? Ja si to predstaviť teda nedokážem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ovládání z PC, Wm 5
    Od Atisbusty v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-08-2006, 08:05
  2. Ovladaní PDA hlasem
    Od xxxharleyxxx v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 18-07-2005, 05:49
  3. ovladani TC PPC
    Od Melkor Nemesis v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-08-2004, 13:18