Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: 30MB volné ram, CF GPS a nic víc-vejde se?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Dobrý večír. Mám a620 non-bt...a zvažuji občasné použití GPSky. Bohužel, jen jeden volný CF slot dosti omezuje. Ramku mám 6MB pro programy a 25 pro běh volnou a zajímá mě, zdali to stačí pro istalaci nějakého softu a v podstatě jedné mapy a samozřejmě aby to poté i fungovalo (nepř. nedostatek místa).
    Jinak bych se chtěl pozeptat, zdali existuje nějaká CF GPSka s nějakou integrovanou pamětí (myslím pro ukládání programů a tak..) do takových 5000kč, případně zkušenosti s připojením přes sériový kabel (bo jak se tomu nadává )-není to nepraktické, bo lépe, dá se to nosit?....no, v tomhle opravdu nevím:?

    Mno a ještě malý dotázek: Utáhne PDA GPSku přes RS232? U jedné jsem viděl poznámku, že většina PDA to neutáhne a je zapotřebí napájení přes zapalovač...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Pro mapy potrebujes tak 50MB-2GB volneho mista

    Tudiz potrebujes kartu i GPS zaroven.

    Jedine, co ma cele 8 MB nainstalovane je Pocket Kim - jenze ten je uplne k prdu a stoji nekrestanske penize
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Kúp si CF pamäťovú kartu a BT GPS a máš po probléme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Pise prece ze v PDA nema BT, takze BT GPS asi neeee.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Aha, to non-BT som prehliadol ops:

    Tak potom by som rozmýšlal o GPS cez serial port - je to zároveň najlacnejšie riešenie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pocket KiM zabere max. 10MB, mozna min - podle toho, co instalujes. Mensi navigaci asi nesezenes. Nazory na PocketKiM se ale hooodne ruzni, doporucuji procist forum GPS a navigace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Pak je jeste ta moznost, ze to PDA ma na nektere piny CF konektoru vyvedeny seriovy port, tudiz je mozne dodatecne dodelat minijack konektor na pripojeni seriove GPS. Byl by pak funkcni soucasne slot pro kartu tak com pro GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Mno děkuji, přemýšlím o sysonchip cf kartě s integrovanou pamětí. No signál by ušel, velikost výborná, paměť velká...ale taky dost mastná...nj, pda bez bluetooth se nevyplácí, ale co teď člověk nadělá že
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Ad napajeni - naprosta vetsina (vsechny co jsem videl) seriove GPSky s RJ232 konektorem maji externi napajeni 12V (v aute je to fuk, ten kabel je rozdvojka ze zapalovace na GPS/PDA)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zobrazeni volne pameti v Dnes
    Od 1lomeno3 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 15:41
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 11:31
  3. Co nejvice volne RAM (ve WM5)
    Od gevalim v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-12-2005, 12:50
  4. Kolik kontaktů se vejde na MDAc??
    Od hif v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-07-2005, 13:36