Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: jak se dostat do bootloaderu v mda III??

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    nehce se mi zkousem kombinace a nikde sem na mda III nenasel jak na to tak moc dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak se omlouvam uz to mam Power+DPad+Green+Red+Reset=BootLoader
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak sem se tam dostal, jenze nevim jak otevrit menu, pokud nake ma, aspon mda I ho mela :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    Mám sice MDA II, ale stejně se zeptám.
    Co je ten Bootloader? :sarcastic:
    Co se v něm dá dělat, krom toho, že se dá provést HR reset Win2005.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Wayne
    Co je ten Bootloader?
    http://mda.epot.cz/index.php/Upgrade, cast Zaklady, odstavec Trocha HW/SW popisu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    Citace Původně odesláno od aaischa
    tak se omlouvam uz to mam Power+DPad+Green+Red+Reset=BootLoader
    A jak jsi to udělal? já se takhle dopracuju jenom HR
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mrtvy HTC Touch - neviem sa dostat do bootloaderu
    Od pedrooo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 18:44
  2. Zasek na bootloaderu
    Od Bred@tor v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-09-2006, 20:38
  3. Jak dostat klasické programy z PC dostat do PDA?
    Od Honza Cech v sekci Programování
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 21:31
  4. Qtek 8310 v bootloaderu - co s tím?
    Od dort v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 17:01
  5. update bootloaderu MDA 1
    Od Zelvak_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-03-2006, 14:12