Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: uz zase mi umřela SD pametovka

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    stalo se mi to samy uz po druhy a zarizenim to neni.. jednou v mda II a ted v MDA III... normalne sem mel svoji 512MB SD Toshiba v mda II a jednou ho zapnu a chybi mi slozka storage card ale v start-settings-about tam bylo napsano expansion slot: in use a kdyz sem ji vyndal tak ze je prazdnej.. ale nic ji nevydelo (pruzkumnik total commander a tak ani formatovaci utility a tak ani jiny pda nebo mda ci ctecka karet) tak sem ji vyreklamoval a dali mi Kingston 512MB SD a ta mi to dnes udelala taky v mda III takze zejtra jedu na reklamaci.. ale nikdy se to nikomu co znam nestalo.. nevite cim to muze byt... na tu kartu sem ani nesahnul normalne byla v mdacku a stalo se to najednou.. zapnul sem ho a bylo to
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No,a "opravit" pomocí bootloaderu jsi ji asi nezkousel..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jak se to dela?? povide, mam mda III
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ja v bootloaderu nic takovyho nevidel tak nevim, teda v ty trojce sem tam nelez, ale kdyz ji nenajde ani ctecka a jiny pdacka tak newim, budu moc rad kdyz poradis, aspon nebudu dnes muset do reklamace
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak uz sem tam byl ale v bootloaderu nevim jak se dostat do menu je tam akorat 2.06 a serial jako u dvojky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak na reklamaci ze me byly udiveny ze uz je to podruhy ale zkusili ji a nic tak mi ji na miste vymenili, ale zajimalo by me jak ji teda zkusit opravit
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od aaischa
    tak na reklamaci ze me byly udiveny ze uz je to podruhy ale zkusili ji a nic tak mi ji na miste vymenili, ale zajimalo by me jak ji teda zkusit opravit
    Nijak, tohle se neopravuje... Maximalne se posle vyrobci, aby zjistil, co presne umrelo (obzvlast pokud to neni ojedinely pripad).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    V některých případech ten bootloader pomůže. Už se to tu rozebíralo na deseti jiných místech, tak se mi to tu nechtělo/nechce popisovat celé znovu, ale ve zkratce:
    -pomocí návodu a utulitek na zálohování ROM u zařízení MDA II/MDA III zazálohuj ROM na nefunkční SD kartu
    -po hard resetu se zařízení zeptá zda má neviditelnou kartu naformátovat, potvrdíš že ano a máš hotovo

    Ale jak říkám, pomůže to jen někdy, jen pokud karta není mrtvá úplně.. Což si mimochodem ověříš právě při tom zálohování, pokud je karta zcela bez života po zadání zálohovacího příkazu ti to vypíše jak v PC tak na displeji MDA chybovou hlášku, a můžeš se vydat reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    rikali ze je to velmi ojedinely pripad byl to Kingston a jednou Toshiba, rikali ze se to nestava a uz vubec ne dvakrat jednomu clovekovi, svadeli to na moje zatizeni jenze jednou to bylo v mdaII a podruhy v MDA III takze smula no diwny reklamace byla na miste hned vyrizena takze spokojenost a vam moc diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    3

    Před třemi týdny jsem reklamoval úplně stejně mrtvou SD Kingstone 512MB. Nebylo to úplně náhlé úmrtí, už nějakou dobu předtím se mi stávalo, že některé složky na SD se mi ukazovaly prázdné, ačkoliv nebyly. Pomohlo jedině kartu vysunout a znovu zasunout. Pak ale umřela úplně, taky ji nepřečetlo už žádné PPC ani čtečka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    me den pred tim z ni nesly smazat naky slozky a pak zase ne ale pak tak 3 hodiny makala v pohode tak sem tomu nedaval nakou vetsi vahu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. pamětovka
    Od timeri v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-06-2011, 19:30
  2. Aka največšia pametovka do 636
    Od joko_sk v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-05-2008, 08:30
  3. Ztrácí se paměťovka
    Od moneytoo_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-03-2007, 20:14
  4. 4GB pamětovka do N50 premium
    Od digital v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-10-2006, 22:34